Cum să îți alegi cel mai bun GPS personal sfaturi și recomandări

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

GPS-ul (Global Positioning System) este un dispozitiv prin care poți determina unde se găsește o persoană sau un obiect oriunde pe Pământ. Active Track este tot un GPS personal care este folosit pentru supravegherea unor persoane și activitățile pe care le fac. Acesta este ușor de transportat cu tine, fiind portabil și de dimensiune mică.

Acest dispozitiv poate să supravegheze angajații, copii și vârstnicii. Astfel, vei primi locația exactă unde aceștia se află, ce activități au făcut pentru ceva timp și istoricul mișcărilor lor.

Active Track beneficiază de anumite funcții care te anunță când bateria dispozitivului este scăzută, are alarmă de siguranță și acest tip de dispozitiv are o aplicație, cu ajutorul căreia poate să fie conectat la telefon sau la tabletă și să monitorizeze totul mult mai ușor.

Aceste tipuri de GPS pot avea, chiar și un ecran unde se va afișa o hartă. Acesta este perfect pentru persoanele care iubesc camping-ul sau ciclismul. Astfel, aceștia nu se pot pierde unul de altul și pot să se orienteze în spațiu.

Ce factori trebuie să iei în considerare când alegi un GPS personal

 • Tipul de GPS – sunt două tipuri de GPS-uri personale și cele mai folosite. Acestea sunt bazate pe rețelele celulare care au limitări geografice și nu sunt foarte precise și cele bazate pe sateliți sunt folosite oriunde și sunt mult mai precise decât celălalt tip de GPS.
 • Bateria – bateria GPS-ului tău personal trebuie să țină cât de mult posibil. Așa că pentru asta trebuie să citești recenzii despre tipul de GPS pe care îl vrei.
 • Dimensiunea lui – dimensiunea GPS-ului este de obicei, destul de mică pentru a putea fi luat cu tine oriunde ai nevoie. Are o greutate nesemnificativă și o dimensiune potrivită.
 • Funcțiile suplimentare – nu toate GPS-urile personale beneficiază de aceste funcții suplimentare. Însă, dacă beneficiază de asemenea funcții, unele din acestea pot să fie marcarea unor locații preferate de tine, alerte de siguranță etc.
 • Brand-ul – asigură-te că achiziționezi un GPS personal calitativ și de la un brand cunoscut. Citește recenziile pe care acesta le-a primit pentru a te asigura că oamenii sunt satisfăcuți de el.
 • Costurile – trebuie să ai un buget stabilit pentru GPS-ul personal. Dacă vrei un GPS calitativ și eficient, acesta va costa mai mult. Însă, poți să găsești și GPS-uri la prețuri decente.

Beneficiile pe care le are un astfel de dispozitiv

 • Acesta supraveghează în timp real locația – în cazul vârstnicilor sau a copiilor este perfect. Acesta supraveghează locația în care aceștia se află și te anunță pe tine.
 • Este ușor de folosit – acesta este ușor de folosit și de poziționat sau transportat. Acesta încape într-un buzunar mai mare sau într-o geantă. Astfel, poți să-l ai tot timpul cu tine pentru a supraveghea pe cineva.
 • Alarma de siguranță – în cazul  unor situații neobișnuite poate să-ți transmită notificări sau dacă persoana pe care o supraveghezi a părăsit locul care este monitorizat de GPS, va suna o alarmă, care să te anunțe că persoana respectivă a părăsit locul respectiv.
 • Istoricul mișcărilor – în cazul în care vrei să supraveghezi un angajat al firmei tale, acest dispozitiv este perfect pentru asta. Acesta înregistrează activitățile pe care le-a făcut persoana respectivă în decursul a câtorva ore și chiar și mișcările.
 • Durata bateriei – bateria unui asemenea dispozitiv poate să dureze până la 5 zile. Astfel, această baterie este de lungă durată și poate fi folosit oricând și oriunde.

Un GPS personal este perfect pentru supravegherea unei sau mai multor persoane. Acestea sunt folosite pentru a te anunța dacă ceva rău s-a întâmplat și pentru monitorizarea persoanei, ca aceasta să fie în siguranță în momentul în care nu ești cu ea.

spot_imgspot_img