Cum sa iti cumperi hainele in perioadele de reduceri

Cum sa iti cumperi hainele in perioadele de reduceri

Esti pasionata de shopping? Atunci trebuie sa stii cum sa iti faci cumparaturile astfel incat sa nu investesti sume colosale de bani in haine pe care oricum nu le vei purta vreodata.

In tara noastra exista trei perioade in care se fac reduceri, si anume: soldarile de vara, soldarile de iarna si Black Friday.

   Iata cum trebuie sa iti faci cumparaturi in functie de produse

Ianuarie – este luna in care iti poti cumpara articole vestimentare de iarna la preturi mici. Este momentul perfect in care iti poti cumpara mobila la cel mai bun pret. Tot in aceasta luna este bine sa iti cumperi parfumuri si bijuterii.

Februarie – este luna in care mall-urile isi curata stocurile de haine dar si incaltamintea. Tot in aceasta perioada apar pe piata si noile gadgeturi si le poti inlocui cu usurinta pe cele vechi.

Martie – este luna idela pentru achizitionare gentilor de calatorie mai ales ca nu este o perioada de vacanta.

Aprilie –  este luna perfecta in care vei gasi cele mai ieftine bilete pentru vacanta de vara.  Poti cauta bilete cu plecare in zilele de marti sau de miercuri deoarece sunt mai ieftine.

Mai – este luna ideala in care iti poti cumpara produse pentru casa mai ales ca toti retailerii isi innoiesc oferta pentru vara.

Iunie – este o luna in care iti vei gasi cele mai ieftine produse de primavara.

Iulie – este perioada iti care iti poti cumpara bijuterii si parfumuri la cele mai bune preturi. Tot in aceasta luna incep sa apara primele reduceri la hainele de vara.

August – in acesta luna apar cat mai promotii. Iti vei putea cumpara produse de vara, mobila, electronice sau electrocasnice.

Septembrie –  apar primele haine de toamna si este recomandat sa profiti la maxim de toate aceste promotii. Tot in aceasta luna poti merge in vacante la preturi extrem de accesibile.

Octombrie –  este cea mai buna luna in care iti poti inlocui masina. In aceasta luna se lanseaza cele mai noi modele si cele mai vechi se ieftinesc.

Noiembrie –  iti poti cumpara electrocasnice si electrocnice la cele mai mici preturi. Este o perioada buna pentru cumparaturile de iarna dar si pentru sarbatorile de Craciun.

Decembrie – dupa data de 25 decembrie iti poti cumpara telefoane, tablete sau tot felul de gadgeturi la cele mai mici preturi. Descopera mai multe detalii despre toate aceste cumparaturi pe care le poti achizitiona la cele mai mici preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *