Cum sa iti imbunatatesti relatia in fiecare zi

Cand esti in cautarea iubirii, a fi intr-o relatie suna ca si cum ar fi suficient sa te faca fericit. Odata ce gasiti pe cineva special, primele zile ale unei relatii se simt magice. Tot ce spune si face cealalta persoana este minunat si niciodata nu te superi sau te plictisesti. El sau ea este cea mai atenta, intelegatoare si atractiva persoana.

Totusi, la un moment dat, acea noua relatie straluceste. Cand va simtiti in siguranta in relatia dvs., incetati sa va faceti griji pentru a impresiona pe cealalta persoana. Pe masura ce te cunosti mai bine, te relaxezi si incetezi sa ai cel mai bun comportament de fiecare data cand esti impreuna. Nu mi se pare la fel de important sa fii solicitant pentru cealalta persoana, deoarece nu mai incerci sa il captivezi – sunteti deja impreuna. Apar, de asemenea, excentricitati si aspecte de personalitate si inveti ca nu tot ceea ce face partenerul tau este dragut sau amuzant. Unele dintre ele ar putea fi chiar incredibil de enervante. Cazuti intr-o rutina. Daca in cele din urma decideti sa traiti impreuna sau sa va casatoriti, exista si mai multi factori de luat in considerare, cum ar fi diferentele de finante, bunuri sau stiluri de menaj.

Cu toate ca nu toate relatiile sunt menite sa dureze, este posibil sa se evite unele dintre capcanele comune care pot arunca orice relatie de pe traseu si pot provoca nefericire. Sa fii fericit intr-o relatie poate lua ceva de lucru, dar daca esti in ea pentru o perioada lunga de timp, rezultatele merita.

In acest articol, vom vorbi despre cateva strategii pentru mentinerea acelei scanteii care va pastreaza amandoi fericiti, incepand cu amintirea importantei prieteniei.

O modalitate de a transmite afectiune si respect este sa te increzi in partenerul tau. Asta nu inseamna ca trebuie sa impartasesti fiecare detaliu despre ziua ta, dar daca ai ceva important in minte, scoate-l la vedere. Nu conteaza daca partenerul tau nu iti impartaseste exact interesele – el sau ea va aprecia in continuare entuziasmul tau si va intelege de ce este important pentru tine. Arata-i partenerului ca il respecti si il apreciezi, atat prin cuvinte cat si prin actiuni.

Odata ce te afli intr-o relatie si nu mai esti doar „intalnire”, de fapt, datele de intalnire nu trebuie sa dispara. Acest lucru este valabil mai ales daca aveti programe de lucru foarte solicitante, iar timpul impreuna este limitat. Doar sa stai in fata televizorului in fiecare seara nici nu conteaza. Este posibil sa nu puteti merge la restaurante si concerte high-end in fiecare weekend, dar acest lucru nu este important. Mergeti la un picnic, faceti o plimbare sau stati intr-o cafenea si discutati. Gasiti un hobby sau un sport care va place sa faceti amandoi. Nu trebuie sa fie mare si fantezist – este vorba sa petrecem timp impreuna.

Luati legatura cu propria sexualitate. Cititi un roman erotic sau vizionati un film sexy, pentru a anima atmosfera. Ganditi-va la vremurile in care ati fost cel mai excitat sexual. Poate doriti chiar sa scrieti un scenariu de fantezie pe care sa il impartasiti partenerului. Pe https://eporno.ro/categorie/mature va stau la dispozitie o varietate de materiale erotice pe care le puteti urmari impreuna cu partenerul si pe care le puteti pune in aplicare in propriul dormitor.

Nu ar fi minunat daca, odata ce ai o relatie, ai putea transmite automat ce simti partenerului tau? In acest fel, el sau ea ar putea doar sa-si ajusteze comportamentul pentru a se potrivi situatiei si am putea evita neplacerea de a argumenta sau de a pune probleme dificile. Din pacate, telepatia nu a fost inca acceptata de comunitatea stiintifica si ramane chestii de fantezie si fictiune. Asta inseamna ca pentru ca partenerul tau sa stie cum te simti, trebuie sa inveti sa vorbesti.

Ni se spune intotdeauna ca este important pentru noi sa avem obiective si sa lucram pentru a le atinge. Cand te afli intr-o relatie, nu ai doar propriile tale obiective personale. De asemenea, aveti obiective colective – lucruri la care amandoi lucrati. Cand vei avea sprijin atat pentru obiectivele tale personale, cat si pentru obiectivele colective cu partenerul, vei fi mai fericit in relatia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *