Cum să stilizezi o ținută monocromă? Adaugă o pată de culoare!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În prezent, o mare parte dintre oameni combină articole vestimentare, dar și de încălțăminte și accesorii care au o singură culoare, deoarece este o modalitate mai rapidă de a crea o ținută, dar și mai sigură, prin care nu au cum să dea greș. În general, atât femeile, cât și bărbații, aleg să poarte o ținută complet neagră sau albă, deoarece acestea pun în evidență silueta.

Dacă vrei să experimentezi, să ieși din zona ta de confort, citește în continuare pentru a afla la ce anume trebuie să fii atentă pe viitor, atunci când vei vrea să adaugi o pată de culoare. Indiferent de culoarea pe care o vei integra în ținuta ta, vei da dovadă de îndrăzneală din punct de vedere vestimentar și vei ieși astfel din monotonia de zi cu zi.

Iată ce elemente pot colora ținuta ta monocromă:

1.  Geanta

Una dintre cele mai importante piese din ținuta unei femei, care nu trebuie să lipsească niciodată, este geanta. Pe lângă faptul că vei putea pune în ea diverse obiecte de care vei avea nevoie pe parcursul unei zile, aceasta este și un element care poate să aducă o pată de culoare ținutei tale monocromatice. În cazul în care vrei să-ți achiziționezi o geantă nouă, ia în considerare câteva caracteristici importante legate de aspectul ei, precum: dimensiunea, culoarea și materialul din care este confecționată. Dacă ești indecisă în ceea ce privește alegerea culorii genții, gândește-te care sunt nuanțele tale preferate și achiziționează produsul pe baza acestor preferințe.

2.  Încălțămintea

În momentul în care alegi încălțămintea pentru ținuta ta, trebuie să fii foarte atentă la stilul vestimentar ales, mai exact: sport, casual sau elegant. De exemplu, dacă ai abordat un stil elegant și porți o rochie simplă, neagră sau albă, optează pentru o pereche de sandale de damă colorate, care să reprezinte astfel pata de culoare a ținutei. Pe site-ul Reverse.ro poți să găsești o gamă variată de modele în diverse culori, dintre care poți să alegi perechea perfectă pentru ținuta ta. Este esențial ca încălțămintea să aibă un design deosebit, dar să fie și comodă, pentru a nu întâmpina dificultăți în a umbla și chiar să se producă diverse răni.

3.  Accesoriile

Alegerea accesoriilor trebuie făcută cu mare grijă, deoarece acestea pot să aducă un plus ținutei tale, dar o pot și ruina, dacă piesele nu sunt  potrivit alese. De aceea, încearcă să optezi pentru o curea într-o culoare puternică, cum ar fi: roșu, mov, verde sau albastru. De asemenea, alege să porți niște bijuterii prețioase, care să fie în ton cu ținuta ta. Nu uita, detaliile fac diferența.

Așadar, dacă dorești să faci o schimbare la stilul tău vestimentar și să adopți unul dintre cele mai cunoscute trenduri, adaugă o pată de culoare ținutelor tale. Indiferent de locul în care vei alege să porți ținuta creată, optează pentru piese vestimentare confortabile și asigură-te că nu ai uitat să integrezi cel puțin o culoare în ținuta ta.

Sursă foto: pexels.com

spot_imgspot_img