Cum să te pregătești de un eveniment special la tine acasă

Date:

Vara evenimentele precum nunți sau botezuri sunt cu mult mai multe și prin urmare ai tot mai multe invitații pe care trebuie să le onorezi. Mai mult, dacă și tu te afli în ipostaza de a  avea un eveniment special în viitorul apropiat, atunci prezența la evenimente de acest tip este cu mult mai importantă. Astfel, pe lângă darul ce îl vei oferi mirilor sau proaspeților părinți, vei mai avea câteva cheltuieli și cu ținuta ta, căci va trebui să arăți perfect de fiecare dată. 

Iată cum ce poți face pentru a te pregăti de un eveniment special chiar la tine acasă: 

1.  Investește într-o placă sau un ondulator

În funcție de evenimentul pe care îl ai, e posibil să nu ai nevoie de o vizită la salon pentru a-ți aranja părul. Însă, cu toate acestea, pentru a reuși să te aranjezi singură la păr ai nevoie de o placă sau un ondulator de calitate, care să te ajute. Recomandarea noastră este să te orientezi către dispozitivele ce folosesc tehnologia aburului și să folosești mereu produse de protecție termică, astfel încât să ai grijă de părul tău. 

2. Achiziționează un fixativ puternic

Pe lângă protecția termică și o placă sau un ondulator bun, pentru o coafură perfectă ai nevoie și de un fixativ puternic, adaptat tipului tău de păr: normal, aspru sau chiar creț. Te poți orienta către produsele utilizate în saloanele profesionale, comandându-le de pe internet. 

3.  Folosește un kit de manichiură sau pedichiură

O ținută elegantă înseamnă perfecțiune până la cele mai mici detalii. Astfel, manichiura și pedichiura, poate, unele dintre cele mai importante elemente. Astfel, dacă vrei să economisești ceva bănuți te poți orienta către achiziționarea  unui kit de manichiură ce include lampa UV, pile și ojă semi Riche. Cu puțină atenție și dexteritate vei reuși să-ți faci o manichiură de invidiat. 

4. Achiziționează mai multe ținute

Pentru a-ți fi mult mai ușor atunci când mergi la evenimente, poți încerca să îți achiziționezi mai multe rochițe odată, astfel încât să nu pierzi de fiecare dată vreme cu mersul în oraș pentru shopping. Mai mult, în cazul în care se întâmplă vreun accident neplăcut în ziua evenimentului, înainte de a pleca de acasă, vei avea de unde alege un alt model astfel încât să arăți superb. Recomandarea noastră este să te orientezi către modelele clasice, care nu se demodează odată cu trecerea timpului. 

5. Investește într-o stație de călcat 

Pentru a-ți fi mai ușor să-ți aranjezi ținuta, ar fi de preferat să investești într-o stație de călcat profesională, care să te ajută să îndrepți orice tip de material și model. De ajutor ai fi dacă aceasta ar fi verticală, astfel încât să nu îți dai jos hainele de pe umeraș.

Fiecare eveniment este special și trebuie tratat ca atare. Însă cu puțină atenție și dorință te poți aranja la tine acasă ca și cum te-ai aranja în cadrul unui salon și cu ajutorul profesioniștilor. Urmează sfaturile date și cu siguranță vei fi atrage toate privirile.

 Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related