Cum să-ți îngrijești extensiile de gene fir cu fir imediat după aplicare

Date:

Îți dorești gene mai lungi și iei în considerare aplicarea de extensii fir cu fir? Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci sau nu, pentru îngrijirea corespunzătoare a extensiilor de gene și la ce trebuie să te aștepți.

 

Ce trebuie să faci imediat după aplicarea extensiilor de gene?

 

Pentru a permite uscarea adezivului este important ca genele să fie păstrate uscate în primele până la 36 de ore. Astfel, este bine să vă spălați părul înainte de aplicarea extensiilor, astfel încâ, în următoarele doua zile să nu aveți nevoie să vă udați pe păr și implicit pe gene. Dacă totuși este necesar, asigurați-vă că folosiți doar apă curată și călduță. Încercați să nu stați în încăperi cu aburi cum sunt saunele și evitați dușurile fierbinți. Dacă aplicarea extensiilor de gene este domeniul tău de activitate, aici găsești lipici pentru gene fir cu fir pe care le vei adora. Tot la Dluxromania.ro poți să găsești o gamă variată de produse de calitate pentru aplicarea extensiilor de gene.

Tot din categoria lucrurilor pe care trebuie să le faceți după aplicarea extensiilor de gene, este să mențineți fața curată, în special dacă aveți tenul gras. La fel, este foarte important să nu aplicați pe față cosmetice care conțin uleiuri. Extensiile trebuie să nu fie atinse, în special în primele ore după aplicare. Deși mâinile ar putea să pară curate, ele nu sunt. Pielea noastră este acoperită de bacterii, particule mici de praf și sebum. Toate acestea pot încărca și afecta rădăcina genelor. Pentru curățarea genelor, puteți folosi produse special create în acest sens. Curățarea corespunzătoare a genelor este recomandată de câteva ori pe săptămână. 

Ce este normal să se întâmple după aplicarea extensiilor de gene

Uneori, în special în cazul persoanelor cu pielea mai sensibilă, poate să apară o roșeață a pleoapelor și senzația de ochi uscați. De cele mai multe ori, această roșeață dispare destul de repede după aplicarea extensiilor. 

Desprinderea pe zi a unu, până la cinci fire din extensiile aplicate, este normală. Înlocuirea genelor pierdute se face în medie la trei săptămâni, însă acest interval poate varia cu felul în care sunt îngrijite extensiile de gene, numărul de gene pierdute pe zi, și rata de reînnoire a genelor naturale. 

Ce nu este normal să se întâmple după aplicarea extensiilor de gene

Pruritul sau roșeața mai intense și umflarea pleoapelor în primele zile după aplicare ar putea să indice apariția unei reacții alergice. Din fericire, aceste reacții apar destul de rar, și depistate la timp, pot fi tratate destul de ușor și în totalitate. Senzația de nisip în ochi apare de regulă când genele nu sunt curățate suficient de bine și cu soluții adecvate. 

Pierderea unui număr mai mare de gene în primele zile nu este normală, și ar putea indica o problemă de aplicare.

Cu cât sunt mai multe gene aplicate, cu atât acestea durează mai mult, pentru că, evident, aveți de unde pierde. Cu o îngrijire corespunzătoare, acestea pot rezista între două și patru săptămâni. Așadar, asigurați-vă că v-ați făcut rezervare la salon din timp. 

 

Sursa foto: Unsplash

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related