Cum să-ți protejezi CASA, indiferent dacă ești sau nu ACASĂ

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Acasă este locul iubit cel mai mult de majoritatea oamenilor, pentru că aici spațiul este plin de amintiri dragi alături de ceilalți membri ai familiei. Totuși, se poate întâmpla ca din diferite motive, locuința să aibă de suferit, iar acest lucru să influențeze negativ viața tuturor. Astfel, pot avea loc diferite accidente cu urmări destul de grave, care merg până la pagube materiale parțiale sau totale, se pot înregistra spargeri sau jafuri, cu daune impresionante, pot avea loc spargeri de țevi și apa scursă ar putea distruge diferite bunuri sau să aducă prejudicii într-un fel sau altul locuinței și tot așa.

Într-adevăr, fiecare locuință este obligată să fie asigurată în România potrivit legii, însă, polița standard nu acoperă toate problemele ce ar putea să apară. În acest sens Allianztiriacunit.ro vine în sprijinul clienților săi cu servicii și produse de calitate, care să le ofere liniștea de care au atât de mare nevoie. Printre acestea se numără și asigurările facultative pentru locuință Casa Mea sau Casa Mea Premium, cu ajutorul cărora proprietarii sunt mai asigurați decât ar putea crede. Asigurarea facultativă pentru locuință este un produs modular, ce oferă posibilitatea de a alege pachete cu diverse acoperiri.

Iată cum îți protejezi locuința cu ajutorul asigurării facultative, chiar dacă nu ești acasă!

O alegere excelentă pentru protejarea locuinței este pachetul SuperCASA pentru că are o clauză specială, care se numește ”Toate riscurile nenumite” și care protejează bunurile din casă din orice cauză, exceptându-le pe cele excluse în mod specific. Asigurarea facultativă pentru locuință de la Allianz -Tiriac Unit protejează optim casa și are numeroase avantaje, dintre care pot fi menționate:

  • În funcție de pachetul pe care l-ai ales poți să te bucuri de anumite acoperiri gratuite. De exemplu, pachetul GoConfort oferă Răspunderea Civilă a Familiei pe teritoriul țării în limita a 1000 de euro pe eveniment și întreaga perioadă asigurată, precum și bunurile din locuință în limita a 1000 de euro, iar pachetele GoPROTECT și SuperCASA oferă Răspunderea Civilă a Familiei pe teritoriul țării în limita a 1000 de euro pe eveniment și întreaga perioadă asigurată, precum și bunurile din locuință în limita a 3000 de euro;
  • Un alt avantaj pe care orice asigurat îl va aprecia, cu siguranță, mai ales atunci când se va ivi situația nedorită, de altfel, este acoperirea GoASIST prin care beneficiezi practic de asistență tehnică de urgență la domiciliu 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână din 7. Această acoperire intră în funcțiune atunci când apar avarii la instalația sanitară sau la cea electrică, la geamuri și ferestre sau când se blochează ușile de acces la locuință;
  • Un alt beneficiu este cel ce se referă la plata asigurării. Câteva lucruri importante merită știute pentru a înțelege cât de avantajoasă este această asigurare: se acordă 5% reducere pentru plata primei de asigurare anticipat și integral, se poate plăti prima de asigurare în 2 sau 4 rate egale, există multiple posibilități de plată a primei de asigurare (fără comision), și anume prin numerar, transfer bancar sau plata online cu cardul, precum și oferirea a 15 zile perioadă de grație pentru plata ratelor de primă;
  • Diferitele evenimente ce pot apărea brusc în viața ta pot să te ia prin surprindere. Astfel, cu ajutorul acestei polițe poți beneficia de asistență și suport prin Serviciul Clienți, în caz de pagube mici constatarea se poate face online și se poate acorda un avans din despăgubire în caz de daună.

În concluzie, pentru a rămâne liniștit și relaxat în orice moment, chiar dacă nu te afli acasă, ar fi foarte bine să închei o asigurare facultativă pentru locuință și, astfel, să faci față tuturor evenimentelor neprevăzute ce ar putea apărea.

Sursa foto: ro.pinterest.com

spot_imgspot_img