Cum sa va umpleti casa cu energie pozitiva

Mentinerea unui mediu curat si ordonat ne poate ajuta sa avem o minte limpede si sa fim mai productivi in fiecare zi.

A avea o casa plina de energie pozitiva este o intrebare despre care multi oameni sunt curiosi. Prin urmare, oamenii incearca sa gaseasca si sa aplice diferite metode care sa le permita sa se bucure de un mediu mai placut si mai armonios.

Evitati acumularea de gunoi, aruncati ceea ce nu a fost folosit de ani de zile sau este spart, aerisiti casa zilnic, curatarea regulata , precum si mentinerea ordinii sunt cateva masuri de baza care ajuta la crearea unui mediu bun. Cu toate acestea, conform unor credinte, este posibil sa punem in practica cateva trucuri suplimentare.

Modalitati de a atrage energii pozitive

Pentru a aprecia mai frecvent energiile pozitive din casa, conform credintelor populare, este posibil sa facem urmatoarele pe care urmeaza sa le comentam.

Utilizati principiile Feng Shui

Feng Shui este o filozofie antica chineza care isi bazeaza principiile pe cum sa ocupam si sa armonizam spatiul pentru a realiza echilibrul energiei vitale care ne inconjoara.

Pentru Feng Shui, dormitorul este unul dintre punctele cheie ale casei, deoarece este locul de odihna, odihna interioara si intimitate personala. Este locul in care recastigam energia pentru a face fata unei noi zile, dar, in mod paradoxal, este si locul in care suntem cel mai vulnerabili la a fi intr-o stare inconstienta in timpul somnului.

Folosind obiecte Feng Shui puteti avea inca un element pentru a activa norocul. Acestea sunt obiecte mici care pot fi plasate in casa ta sau transportate cu tine si obiectivul lor este de a activa energia pozitiva.

Ordinea si curatenia ajuta la bucurarea bunastarii

Pastrarea unei case curata si ordonata nu este doar o chestiune de igiena sau estetica. Credeti sau nu, acest lucru ajuta si la mentinerea unui spirit bun si a unei minti clare.

Curatati usile si ferestrele

Primul lucru este sa curatati toate usile si ferestrele din casa , puncte in care patrunde energie proasta, dar si unde poate scapa energia pozitiva.

Faceti un amestec de apa, otet alb , lamaie, pietre de cuart alb si smirna. Inainte de utilizare, lasati-l la lumina lunii.Pulverizati lichidul pe usi si ferestre si stergeti-le cu o carpa alba curata. Lichidul ramas poate fi folosit pentru curatarea altor medii, iar pietrele albe de cuart pot fi asezate intr-un colt .

Faceti curatenie profunda

Acumularea de praf, murdarie si obiecte fara valoare poate juca, de asemenea , un rol in cresterea negativitatii in casa. Deci, este foarte important sa faceti o curatare generala si profunda a casei, o data sau de doua ori pe saptamana, de la ultimul colt pana la usa din fata.

  • Mutati mobilierul, accesoriile, aparatele si tot ce aveti in casa si asigurati-va ca le lasati foarte curate.
  • Schimbati cearsafurile si paturile din camere.
  • Scuturati paturile si pernele de pe canapea.
  • Indepartati frunzele plantei cu o carpa uscata.

Aerisiti bine zilnic

Se spune adesea ca atat lumina soarelui, cat si aerul proaspat sunt esentiale pentru purificarea casei si pentru a face loc energiilor pozitive.

O casa inchisa toata ziua si fara ventilatie adecvata acumuleaza mirosuri proaste, molecule de praf si substante care pot face sa se simta un mediu greu si neplacut.

Vopsiti peretii in tonuri mai deschise

O schimbare totala a aspectului casei, din punct de vedere al culorii, poate fi o modalitate de a atrage energii pozitive. Deci, daca indraznim, putem schimba acele culori puternice sau intunecate, pentru tonuri deschise si luminoase, care ofera o amplitudine mai mare si transmit ordine, curatenie si liniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *