Cum se deschide o usa cand surubul este blocat?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nicio usa nu este sigura. Fie ca este vorba de intrarea in casa ta, de usa baii sau chiar de un dormitor, acestea sunt supuse unui mare stres si pot fi capricioase… pana la punctul de a se bloca! Nimic placut, mai ales cand iesi din dus si nu ai nimic la indemana pentru a interveni. Fara griji, nimic nu se pierde! In plus, exista mereu un serviciu de deblocari usi la care poti apela.

Surub blocat: cum se deschide o usa inchisa?

Se poate intampla ca o usa de interior sau o usa de intrare sa nu se mai deschida, chiar daca nu este incuiata !

In acest caz, nu este nevoie sa spargi lacatul, deoarece cel mai adesea surubul este blocat sau manerul este complet rupt. Nu exista, fii sigur, niciun motiv sa spargi usa  in intregime, ci doar sa chemi serviciul de deblocari usi!

Iata ce poti sa faci!

Usa ta are un joc usor? Un lacatus profesionist in deblocari usi ar trebui sa te ajute! Daca cadrul de lemn nu este prea complex, ar trebui sa poata introduce o surubelnita plata intre toc si partea laterala a acestuia din urma. Va avea putina raza de actiune pentru miscarile sale, dar este posibil sa poata „prinde” surubul si sa-l mute inapoi, pentru a-l disloca si a deschide usa cu succes.

Lacatusii profeionisti sunt echipati cu instrumente avansate, permitand ca totul sa fie deschis in timp record. Ei sunt, de asemenea, capabili sa iti spuna ce sa faci pentru a evita daunele maxime.

Sunteti inconfortabil cu aceasta procedura? Cel mai bun pariu este sa apelezi la un lacatus calificat! Retine ca odata ce usa ta este deschisa, acestia iti pot cere sa prezinti actul de identitate, precum si dovada adresei pentru a se asigura ca esti proprietarul sau chiriasul unitatii de cazare.

spot_imgspot_img