Cum te ajuta atelierele creative de business sa construiesti echipe puternice

Atunci cand vrei sa construiesti echipe puternice in cadrul companiei tale, in care fiecare persoana sa isi cunoasca foarte bine aptitudinile si rolul, dar si calitatile colegilor de echipa, implicarea angajatilor in activitati nonformale, prin participarea la ateliere creative business cu o tematica variata, te ajuta sa obtii rezultate excelente.

Atelierele creative de business ajuta angajatii sa lucreze mai bine impreuna

La atelierele creative de business, anagajatii tai vor invata sa lucreze impreuna pentru a produce rezultate cat mai spectaculoase. Sa luam exemplul unui atelier de tablouri creative din piese de ceas si alte elemente metalice marca Artizan Urban. In cadrul unui astfel de atelier, participantii trebuie sa produca tablouri cu ajutorul sabloanelor pe care artizanii le ofera sau sa isi manifeste creativitatea venind cu idei noi. Indiferent daca angajatii construiesc aceste tablouri individual sau in perechi, ei vor imparti idei, se vor ajuta reciproc si isi vor oferi solutii unii altora, descoperindu-si astfel potentialul.

Atelierele creative de business pot fi organizate in sediul propriei companii

Alegand de exemplu un atelier creativ in care participantii trebuie sa faca bijuterii din piele si piese de ceas, care se desfasoara la sediul propriei companii, angajatii vor ramane intr-un mediu familiar – cel in care lucreaza in mod normal, dar il vor folosi in scopuri diferite. Astfel, pentru ca nu schimba mediul, membrii echipelor vor utiliza impreuna spatiul deja cunoscut si vor invata sa il foloseasca impreuna si pentru activitati creative, ceea ce ii va ajuta sa vada intr-o noua lumina interiorul companiei si sa il simta mai familiar.

In cadrul atelierelor creative, participantii isi pot produce propriile cadouri corporate

Atelierele creative in care participantii trebuie sa confectioneze bijuterii sau tablouri, asa cum sunt cele de la Artizanurban.ro, te ajuta sa le oferi acestora cadouri corporate interesante, pe care sa si le confectioneze singuri. De asemenea, atunci cand scopul atelierelor este acela de a construi echipe mai unite si mai puternice, poti ruga participantii sa isi faca reciproc cadouri, alegand un coleg caruia sa ii ofere bijuteriile rezultate sau tabloul confectionat. Astfel, fiecare va construi cadoul in functie de ceea ce cunoaste despre colegul sau.

Atelierele creative te ajuta sa descoperi aptitudini noi

La atelierele creative business vei descoperi noi aptitudini unde nu te-ai fi asteptat si acelasi lucru este valabil si pentru participanti. Anumiti angajati pot dovedi un simt estetic special si original, altii pot dovedi o foarte mare atentie la detalii, in timp ce o parte din angajatii care participa la atelier, vor arata ca se descurca mai bine in echipa, decat individual. Toate aceste aptitudini pot fi ulterior folosite in avantajul companiei tale.

La toate acestea se adauga si faptul ca atelierele creative te vor ajuta sa destinzi echipele, sa oferi momente de relaxare angajatilor tai si sa ii scoti din rutina, cu activitati creative interesante si originale, astfel incat in firma ta, atmosfera sa fie mereu una pozitiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *