Cum te ajuta tehnologia sa descoperi comportamentul necorespunzator al copilului tau?

Cea mai mare grija a parintilor este comportamentul copiilor, iar motivele sunt cat se poate de evidente. Din fericire, tehnologia te va ajuta sa descoperi daca este necesar sa iei masuri drastice in ceea ce priveste conduita pe care copiii o au, pentru a remedia din timp eventualele probleme ce pot sa apara.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere poti vedea daca copilul fumeaza

Un sistem de supraveghere asa cum sunt cele de la comenzi.ro te va ajuta sa descoperi daca copilul tau fumeaza. Daca esti plecat de dimineata pana seara iar copilul sta singur acasa, pe camere vei vedea daca iese in curte sa fumeze. De ce nu fumeaza in casa? Pentru ca este mai usor sa il prinzi, iar atunci cand intri pe usa vei simti imediat. Asa, in curte este suficient sa arunce resturile.

Camerele te ajuta sa vezi anturajul copilului tau

O camera bine plasata te va ajuta sa vezi cine iti viziteaza copilul cat esti plecat. Poti monta una pe poarta si mai multe pe curte. Astfel, vei vedea inclusiv cu cine vorbeste in afara curtii. Sunt parinti care au desoperit cum copiii lor dadeau adevarate petreceri in momentul in care ei erau plecati. De asemenea, daca ai interzis deja copilului sa mai comunice cu anumite persoane, vei putea vedea daca se te asculta sau nu.

Camerele te ajuta sa descoperi comportamentul periculos la timp

Stiai ca sunt parinti care au descoperit cu ajutorul camerelor amplasate in exterior ca adolescentii lor colaboreaza cu traficanti de droguri? Daca vezi pe camere ca copilul tau ia obiecte ciudate de la alte persoane, pe care nu le cunosti, in special de la adulti sau tineri mai mari decat ei si cu precadere plicuri, pungi si cutii, ar trebui sa discuti serios cu ei si sa monitorizezi acest comportament pentru a evita o tragedie la timp.

Tot cu ajutorul camerelor vei vedea daca copilul tau isi face sau nu temele

Chiar daca tu lasi indicatii precise cu privire la teme, este ideal sa te asiguri ca sunt respectate, astfel incat sa nu descoperi seara ca ei de facut temele pe toata ziua alaturi de copilul tau. Cum poti face asta? Instaleaza camere la care sa te poti conecta cu telefonul. Atunci cand copilul sta toata ziua in curte si se joaca sau pleaca de acasa si se mai intoarce inainte sa vii tu, este evident ca nu isi va face temele. Il poti suna si ii poti spune sa treaca la treaba.

Daca vrei sa te asiguri ca copilul nu te minte, poti sa nu ii spui de camere si sa le instalezi mai ferit. Intreaba-l ce face, iar daca este in curte la joaca dar iti spune ca face teme si proiecte, este momentul sa aveti o discutie despre sinceritate astfel incat sa nu se mai repete.

Acestea sunt doar cateva moduri in care tehnologia te va ajuta sa obtii informatii despre ceea ce face copilul tau si sa iei masuri la timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *