Cum trimit online un buchet de flori?

Buchetul de trandafiri este cel mai solicitat serviciu de livrare de flori online la florăria OK Flora București. De mulți ani, se fac comenzi pentru momente festive speciale, livrând flori în București, primind comenzi din întreaga lume pentru cei dragi. Misiunea florăriei online este să le ofere celor dragi ție, zâmbete, chiar dacă ești la sute de kilometri distanță. Cu ajutorul florăriei online OK Flora poți livra buchete de flori și cadouri magnifice oricui, chiar și din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Avantajele florăriei online

Serviciul online pentru clienți funcționează 24 de ore din 7 și este oricând gata să să te ajute la comandarea florilor potrivite pentru orice eveniment. Site-ul  convenabil îți permite să plasezi o comandă pentru livrare flori la domiciliu cu doar un singur clic, chiar și de pe un dispozitiv mobil. Și pentru a împărtăși momente fericite cu cei dragi, poți comanda un livrator surpriză care poate fi și tradiţional. Livratorul ”Surpriză” va fi costumat cu un sacou, papion și mănuşi, iar livratorul ”Tradiţional” în costum naţional și mănuși. Alegerea îți aparține.

Asigurarea calității

Florăria online OK Flora lucrează doar cu cele mai bune sere, iar aprovizionarea se face doar de la cei mai buni florari și direct de pe plantații. Acest lucru ajută la menținerea prețurilor optime și la garantarea prospețimii florilor de 100%. Dacă ai întrebări cu privire la orice comandă, poți contacta florăria online prin mail sau telefon și poți modifica compoziția buchetului sau cadoului după bunul tău plac. De asemenea, poți comanda trandafiri Olanda, și poți fi sigur de prospețimea fiecărui buchet. Dacă ai îndoieli despre alegerea florilor, poți opta pentru un buchet de trandafiri Olanda și nu vei greși. Pentru a cumpăra este suficient să alegi culoarea și să plasezi comanda.

Culoare trandafirilor

Roșul este culoarea pasiunii și a iubirii și este obișnuit să dai trandafiri roșii iubitei. Trandafirii în nuanțe delicate de crem, roz, alb, sunt mai potriviți pentru fetele tinere sau pentru o întâlnire romantică. O combinație de trandafiri multicolori este un cadou versatil pentru orice ocazie. Trandafirii Olanda sunt flori deosebite, și astfel de flori vor încânta cu originalitatea lor în momentul livrării. Nu își vor pierde prospețimea mult timp, iar prețul trandafirilor Olanda nu este mai mare.

Trebuie să știi că, în funcție de sezon, sunt aduse diferite soiuri care au nuanțe diferite, de exemplu, trandafirii albi pot fi cu o tentă verzuie sau cremoasă. Culoarea roz are o mare varietate de nuanțe – de la delicate până la luminoase și fucsia. Roșul poate varia de la portocaliu la vişiniu. Fiecare floare este unică și în momente diferite, același buchet de trandafiri comandat de la florăria online OK Flora poate diferi în nuanțe de culoare.

La florăria online okflora.ro poți comanda online buchete de trandafiri Olanda, dintr-o gamă largă de buchete de diferite tipuri și culori, cu livrare în București. Un buchet de trandafiri Olanda oferă tandrețe și splendoare și sunt apreciați de iubitorii de cadouri originale. Sunt potriviți pentru orice eveniment de familie, și de asemenea, pentru ocazii speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *