Cumpara piese auto online, mai simplu de cat crezi

Se stie ca reparatia unei masini nu reprezinta un moment placut pentru nimeni. Practic, odata ce ai ajuns la service, incep cheltuielile: achizitia de piese, plus costisitoarele ore de manopera, care pot costa de multe ori mai mult decat piesele in sine.

Dar, sa spunem ca ai primit totusi verdictul de la mecanic si trebuie a procedezi la achizitia pieselor. De aici incepe un alt chin. Multitudinea de magazine in fizic iti ofera rafturi nesfarsite cu piese si coduri pentru acestea, incat, daca nu prea te pricepi, risti sa iei ceea ce nu trebuie.

Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi proprietari de masini aleg sa se orienteze spre achizitia de piese auto online.

Aici, ai parte de aceleasi coduri si varietate de piese auto, insa si posibilitatea de a le selecta, astfel incat sa alegi produsele care sunt potrivite pentru autoturismul tau. Sa vedem, asadar, un scurt ghid pentru cei care vor sa achizitioneze piese auto online.

Aplica filtrele de rigoare

Un prim pas pe care il ai de facut inainte de a intra pe orice magazin online este sa te documetezi foarte bine cu privire la tipul de piese auto pe care le doresti pentru masina ta. Poti face acest lucru pe internet, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti in prealabil cu mecanicul tau.

O scurta cautare pe internet cu privire la caracteristicile piesei dorite iti poate da indiciile dorite. Din acest punct, tot ceea ce ai de facut este sa aplici filtrele avute la dispozitie pe magazinele de piese auto online.

Acestea iti pot filtra marca si modelul masinii, anul de fabricatie, precum si tipul de motorizare. De asemenea, unele site-uri iti pot filtra inclusiv norma de poluare, care devine un amanunt din ce in ce mai important in zilele noastre.

Adauga produsele in cos

Pe masura ce ai ales piesele dorite, este de preferat sa le adaugi in cosul de cumparaturi virtual. Acest lucru te va ajuta sa nu te intorci din nou la un produs pe care l-au vizualizat anterior, ci sa le ai tot timpul la vedere.

Aceasta in conditiile in care orice produs plasat in cosul de cumparaturi se poate sterge. Ultimul pas il reprezinta achizitia pieselor, care se poate face cu plata online, prin card bancar, sau cu plata la ramburs.

In orice caz, va trebui sa citesti cu atentie la termenii si conditiile fiecarui site, precum si conditiile de returnare. Iar pentru ca tranzactiile si cumparaturile tale sa mearga mai rapid, nu ar strica sa te inregistrezi online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *