Cupa Mos Craciun la Tenis de Masa a persoanelor cu handicap si-a stabilit castigatorii

Recunoscuta ca traditionala in judetul Constanta, organizata lunar de catre Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, competitia de tenis de masa pentru persoanele cu dizabilitati s-a disputat pe data de 16 decembrie si s-a numit Cupa Mos Craciun. Turneul dedicat exclusiv sportivilor cu handicap a fost gazduit de Centrul de zi ARKA (soseaua Industraila nr. 2) si a reunit luna aceasta 16 sportivi, care s-au intrecut atat la proba de simplu, cat si la cea dublu.

La finalul a peste 50 de partide disputate intr-o atmosfera de prietenie si fair – play, premiantii au fost urmatorii:

Turneul de simplu:

Locul I – Palabuiuc Raducu;

Locul II – Severin Bogdan;

Locul III – Dascalu Anisoara;

Locul IV – Toader Nicusor.

Turneul de dublu:

Locul I – Dascalu Anisoara & Toader Nicusor;

Locul II – Palabuiuc Raducu & Severin Bogdan;

Locul III – Gazdaru Marin & Gembasanu Ion – jucator in scaun rulant

Locul IV – Ene Mitica & Lambru George.

„Vreau sa multumesc in primul rand partenerilor care ne-au sustinut pe tot parcursul anului 2019, cei care au facut ca aceste evenimente sportive pentru persoanele cu handicap sa fie posibile: Primaria Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, Directia Judeteana Pentru Sport si Tineret Constanta, gazda noastra – Centrul de zi ARKA si Asociatia Sport Pentru Sanatate, coechipierul nostru in organizarea evenimentelor sportive. In al doilea rand, vreau sa va felicit pe voi, cei care ati concurat astazi la competitia de tenis de masa si sa va asigur ca facem toate eforturile ca si in anul 2020 sa avem un calendar competitional plin de sport si voie buna”, au fost cuvintele presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, domnul Ion Gembasanu.

Cupa Mos Craciun la Tenis de Masa face parte dintr-o serie de evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *