Curatenie de neegalat? Ia-ti un aparat de curatat cu abur!

aspirator de geamuri

Probabil ai vazut multe reclame care promoveaza avantajele pe care le au aparatele de curatat cu abur. Acestea ofera, cu siguranta, o multitudine de facilitati, in comparatie cu echipamentele traditionale de curatenie, astfel incat, daca inca nu te-ai hotarat ca aburul este cel care iti va satisface toate nevoile de curatenie, iata cateva beneficii pe care le ofera acesta:

Versatilitate

Probabil ca cel mai mare avantaj al acestor aparate de curatat cu abur pe care le poti gasi si pe Polti.ro este versatilitatea lor. Intrucat utilizeaza abur la temperaturi ridicate, vei putea sa dezinfectezi suprafetele, sa le lustruiesti si sa le scapi de orice forma de murdarie si grasime, in acelasi timp.

La inceput, ai crede ca poti folosi magia aburului doar pentru curatarea podelelor din lemn. Cu toate acestea, adevarul este altul. Tehnologia avansata a aparatelor de curatat cu abur iti permite sa indeplinesti un numar impresionant de sarcini casnice. De la cele mai pretentioase suprafete, pana la cele usor de curatat, vei fi incantat sa vezi cat de bine se descurca aceste aparate in orice situatie.

Protejarea mediului inconjurator

Intrucat aceasta tehnica de curatare necesita doar apa ca agent de curatare si dezinfectare, de acum vei putea sa salvezi banii pe care obisnuiai sa-i cheltuiesti pentru produsele de curatenie. Cu cat vei continua sa folosesti tot mai putine substante chimice poluante, cu atat mai mult vei participa, totodata, si la protejarea mediului inconjurator.

Multe chimicale se scurg in pamant si in ape si, astfel, plantele si animalele vor avea de suferit. De asemenea, aparatele de curatat cu abur nu folosesc cantitati exagerate de apa, deci poti sa fii sigur ca si din acest punct de vedere nu vatamezi natura.

Lipsa substantelor chimice

Asa cum ai citit mai sus, aceste aparate iti elimina nevoia de a folosi produse chimice pentru a-ti igieniza locuinta. Acest lucru nu doar ca te va ajuta sa economisesti bani si sa protejezi natura, dar si sa imbunatatesti imaginea de ansamblu a suprafetelor curatate.

Majoritatea chimicalelor lasa urme si pete, ceea ce face ca zona curatata sa arate la final inca murdara sau nu foarte bine lustruita. Aburul lasa in urma doar o stralucire subtila si, pe deasupra, nu dauneaza in niciun fel sanatatii.

Multe dintre produsele de curatenie contin componente chimice care cauzeaza probleme de sanatate, precum iritarea ochilor si a pielii, reactii alergice sau dureri de cap. Prin folosirea unor aparate de curatat cu abur, iti vei reduce timpul de expunere asupra chimicalelor.

Eficienta

Folosirea aburului ca agent de curatenie este una dintre cele mai eficiente tehnici de curatare de pe piata. Temperaturile ridicate cu care lucreaza aceste aparate te vor ajuta sa ai rezultate mult mai bune, din mai multe puncte de vedere, comparativ cu metodele clasice de curatenie.

Acestea omoara 99,99% dintre bacterii si acarieni, elimina mucegaiul si previn reaparitia lui, curata multe tipuri de pete si lasa in urma un aer igienizat si placut de respirat.

Profita de avantajele pe care ti le pun la dispozitie aceste aparate de curatat cu abur si alege sa le implementezi si tu in rutina de curatenie. Nu ti-a fost niciodata mai usor sa obtii o curatenie impecabila, care sa nu puna in pericol sanatatea ta si a familiei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *