Curs instructor fitness – Fii cel mai bun

abc fitness school

Specialistii in fitness sunt solicitati nu numai in cadrul cluburilor sportive. Medicina, reabilitarea, institutiile de invatamant pentru copii – acestea sunt domeniile in care antrenorul de fitness isi poate gasi aplicarea. Un antrenor sau instructor pur si simplu nu are dreptul de a fi specialist insuficient calificat sau neglijent in munca, deoarece  principiul muncii lor este de a nu face niciun rau. O eroare la locul de munca poate costa cel mai important lucru – sanatatea clientului.

Se crede cu tarie ca numai profesionistilor li se poate permite sa lucreze in domeniul fitness, si nu doar celor care au trecut printr-o pregatire de calitate, ci si specialistilor care au trecut cu succes examenele. Un curs de instructor de fitness iti va permite sa obtii cunostinte complete, de calitate in domeniul instruirii de fitness. Ai posibilitatea sa alegi formatul optim de cursuri de fitness, sa te formezi eficient, luand in considerare cele mai recente tendinte in acest domeniu.

Dupa finalizarea cursului, vei primi un certificat de instructor de fitness, care este listat in Romania si in strainatate. Exista numeroase scoli in care instructorii sunt instruiti in domeniul fitness, dar vei invata sa abordezi cu intelepciune rezolvarea tuturor problemelor, bazandu-te pe surse de incredere si pe cercetari stiintifice. Aceasta este singura modalitate de a atinge obiective inalte in munca de instructor de fitness. Scoala de fitness ofera o abordare moderna de invatare, o baza metodologica larga si un personal didactic calificat. Cursurile de formare pentru antrenorii in acest domeniu, sunt concepute atat pentru incepatori, cat si pentru profesionistii care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile si sa devina profesionisti. Daca esti energic, sociabil, gata sa ii ajutati pe oameni sa-si imbunatateasca forma cu ajutorul antrenamentelor si sa se simta mai bine, inscrie-te la scoala de instructori de fitness pentru a putea sa inveti cum sa fii cel mai bun instructor de fitness. Numai astfel, vei deveni un profesionist in cariera ta.

O astfel de școală este ABC Fitness School – ce ține cursuri o dată la 4 săptămâni în peste 20 de orașe din țară, dar și în Republica Moldova.

Următorul curs va începe pe 6 aprilie 2019, iar locurile sunt limitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *