Cutii poștale bloc – alegerea potrivită pentru păstrarea în siguranță a corespondenței

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cu toate că era tehnologiei s-a dezvoltat într-un mod miraculos și majoritatea dintre noi folosesc cutii poștale digitale, clasicele cutii poștale bloc sunt încă la mare căutare pentru primirea corespondenței în zonele de locuit. Cutiile poștale sunt recomandate pentru păstrare securității și intimității corespondenței în formă scrisă.

Tipuri de cutii poștale

În funcție de nevoile fiecăruia dintre noi, magazinele specializate în cutii poștale bloc, folosesc mai multe variante de cutii, astfel încât să satisfacă toate cerințele pieței. Printre cele mai frecvent întâlnite, se regăsesc:

  • cutii poștale bloc cu dimensiunile de 285 mm lățime, 150 mm adâncime, 120 mm înălțime și 80 mm înălțime ușă. Aceste modele sunt dotate cu broască tip Yalle cu 2 chei și beneficiază opțional, o fantă pentru carte de vizită;
  • cutii poștale bloc cu dimensiunile de 310 mm lățime, 200 mm adâncime, 120 mm înălțime și 80 mm înălțime ușă. Sistemul de încuiere este oferite de broască tip Yalle cu 2 chei, iar cutia poate fi prevăzută cu fantă pentru carte de vizită;
  • cutii poștale bloc cu dimensiunile de 350 mm lățime, 250 mm adâncime, 120 mm înălțime și 80 mm înălțime ușă. Și acest model beneficiază de un sistem de închidere și încuiere cu broască tip Yalle cu 2 chei, iar pentru doritori, poate fi dotată opțional cu o fantă pentru cărțile de vizită.

Dacă dorești să beneficiezi de cutii poștale de calitate, vezi mai multe pe cutiipostalebloc.ro și alege modelul potrivit nevoilor tale.

Avantajele utilizării unor cutii poștale bloc

Folosirea unor cutii poștale aduce cu sine o serie de avantaje pentru locuitorii blocurilor sau caselor particulare. Acestea sunt indispensabile pentru a putea primi și păstra în siguranță plicuri importante de la diverse instituții sau persoane cu care corespondezi.

Alege cutii postale bloc întrucât aceasta reprezintă singura modalitate prin care plicurile primite vor putea fi păstrate în siguranță, ferite de ochii curioșilor, dar și de alți factori exteriori, precum ploaia sau vântul, dacă aceste cutii sunt poziționate în exteriorul clădirilor.

spot_imgspot_img