Cutii postale bloc, o opțiune de eleganță și stil

0

În zilele noastre, când vorbim de cutii postale bloc, acestea sunt încă un etalon de stil, eleganță atunci când intri într-o scară de imobil. Chiar dacă suntem obișnuiți cu modernele cutii postale electronice, virtuale, nici de vechile cutii postale bloc clasice nu ne putem despărți așa ușor.

Sunt multe persoane care aleg să ne trimită scrisori, pachete clasice la poștă, deci aceste cutii postale bloc sunt încă necesare pentru a găsi avizul poștal. Nici toate instituțiile statului nu s-au modernizat îndeajuns încât să nu mai pună câte o înștiințare în cutii postale.

Cutii postale bloc – o estetică menită să surprindă

Să revenim însă la vechiul dicton social „prima impresie contează”. Foarte mulți lucrători poștali, distribuitori de ziare, pliante spun că îți dai seama de statutul unui proprietar sau locatar de la bloc când vezi aliniate clasicele cutii postale bloc. Unii au ales să păstreze vechile cutii postale bloc amplasate când blocurile au fost date în folosință, alții au ales cutii postale personalizate.

Personalizarea acestor cutii postale bloc atrage atenția si este o dovadă de respect pentru propriul statut dar și pentru ochiul lucrătorului. Este bine ca în cutii postale, să fie ușor introduse plicurile, avizele și pliantele.

Garanția integrității corespondenței, un obiectiv asumat

Personalizarea unei cutii postale mai are o calitate, aceea că acele cutii postale bloc personalizate garantează integritatea corespondenței personale, care nu poate să fie ușor accesată de către persoane neautorizate, evident, în mod total ilegal. Știm că violarea corespondenței private fie ea fizică sau virtuală este o infracțiune care îl poate trimite pe făptuitor o perioadă în spatele gratiilor, dar infractorii nu se prea împiedică de Codul Penal. 

S-au raportat multe cazuri în care datele personale din facturi au putut fi obținute ilegal de infractori, desfăcând cutii postale si aflând date ca adresă sau cod numeric personal. Așa mulți oameni s-au trezit buni de plată pentru obiecte necomandate sau chiar cu împrumuturi obținute on line, unde nu stă nimeni să verifice dacă acel cod numeric personal al solicitantului este același cu al deținătorului de card unde se făcea viramentul. 

Protecția individuală contra infractorilor, o țintă atinsă

De regulă, infractorul este cu un pas înaintea autorităților, iar de aceea pentru propria ta siguranță și pentru siguranța datelor tale personale și pentru integritatea corespondenței private, e bine să apelezi la cutii postale bloc eficiente, sigure dar și personalizate.

Așadar, siguranța ta ca membru al societății poate începe de la aceste banale cutii postale din scara blocului. În plus, rămâne și impresia de stil și eleganță, de respect pentru vecini și publicul care intră în scara acelui bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *