Dacă ai putea vota cea mai bună cofetarie in Bucuresti, care ar fi aceea?

cofetarie-bucuresti-tort-la-comanda-magicake

Preferi să comanzi torturi personalizate cu diferite ocazii? Cauți o cofetarie in Bucuresti care să îți îndulcească viața cu un tort la comandă? Trebuie să găsești acea cofetărie pe care să fii dispusă să o și votezi, dacă ți s-ar cere asta. Citește în continuare și poate că o vei găsi.

Cum să fie un tort personalizat ca să merite votul tău

Poate că știi să gătești, dar cu torturile e ceva mai complicat. Si chiar dacă știi să prepari un tort, poate că îți lipsesc timpul și dispoziția pentru a te înhăma la un asemenea efort. Plus că un tort aniversar trebuie personalizat, iar la asta cofetarii se pricep atât de bine!

Pentru torturi personalizate mulți bucureșteni dau comandă unei cofetării, aleg modelul, compozitia, numele ce trebuie scris în urarea imprimată pe acel tort aniversar, ziua în care tortul trebuie livrat și așa mai departe. O planificare foarte bună pentru o petrecere reușită, chiar dacă aniversarea este făcută doar în familie, la domiciliu.

Sunt peste 500 de cofetării în București, o listă generoasă pe care poți găsi atât nume consacrate (Alice, Anapan, Armand, Constance, Tosca, Agapitos etc.) cât și mici laboratoare care aduc o interpretare fresh a deserturilor.

Depinde doar de tine să alegi cât se poate de bine cofetăria care te poate încânta nu doar cu torturi personalizate, ci și cu prăjituri la comandă sau cu dulciuri specifice Sărbătorilor. Tarte, brioșe, cozonaci, fursecuri și… să ne oprim aici înainte de a pierde controlul, bine?

Cofetarie in Bucuresti – identifică acum preferata ta!

Ținta o reprezintă să afli cât mai curând care este acea cofetarie in Bucuresti care să fie pe gustul tău. Una care să facă totul artizanal și folosind ingrediente premium precum ciocolată italiană, ouă proaspete, unt bun și frișcă naturală – nu din tub. Un loc în care fiecare desert e magic și nimic mai puțin. Si daca am vorbit despre magie, atunci o alegere bună poate fi Magicake – un atelier de dulciuri artizanale din București care merită votul tău!

Aici poți să plasezi o comandă fie prin formular de pe www.magicake.ro, vizibil și în pagina principală, dar și în pagina cu tipul de tort sau desert dorit, fie prin mail, apel telefonic dar și mai comodele și modernele modalități Facebook, Instagram sau – de ce nu? – Whatsapp.

Votează laboratorul de cofetarie in Bucuresti care observi că face lucrurile cu gândul la tine și la nevoia ta de dulce. La tine și la dorința de a face o supriză dulce cuiva, sau un cadou dulce cuiva. Care ține cont de ceea ce îi ceri și se mulează întotdeauna pe asta preparând mereu torturi personalizate cu dragoste.

Alegerea noastră pentru torturi la comandă: Magicake

Magicake, preferata noastră, nu este o cofetărie clasică, ci un atelier de deserturi artizanale. Care e diferența dintre cele două definiții?

Cofetăriile clasice se bazează pe volum (foarte multe sortimente și sute-mii de produse făcute într-o zi) și pe deserturi de serie (rețete clasice, cu personalizare limitată). Un atelier de deserturi artizanale se diferențiază prin atenția acordată produselor și pe calitatea crescută a ingredientelor.

De exemplu, cei de la Magicake folosesc doar ingrediente premium și interzic cu desăvârșire utilizarea premixurilor, acele prafuri care își fac loc deseori în unele cofetării.

Unde e Magicake? Atelierul e situat central, în zona Nerva Traian – Unirii – Timpuri Noi, și se adresează tuturor bucureștenilor și tuturor companiilor bucureștene. Atenție, nu e o cofetărie clasică, nu e cu vitrină, nu are produse “de serie” expuse “în geam”. Totul se prepară proaspăt și doar după o comandă făcută în prealabil. Așadar, e clar o cofetărie care merită votată, dacă stai să analizezi toate motivele de mai sus.

Aniversările vin și trec. Surprizele dulci sunt surprize de moment. Dulciurile în sine sunt atât de efemere, însă ce rămâne este gustul excelent, de neuitat, al lor. Intră într-o cofetarie in Bucuresti sau comandă online de la un laborator de cofetărie cu produse artizanale, lasă-te condus de instinct și de pofte, dar alege mereu un desert de calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *