De ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere la piscină

0

Fie că este vară sau nu, petrecerile la piscină sunt una dintre activitățile preferate atunci când vine vorba de întâlniri. Oferă recreere pentru toată lumea și vine cu opțiunea de a te relaxa lângă piscină și de a socializa sau a te distra sub soare. Pentru a organiza un eveniment de neuitat, iată câteva modalități de a organiza o petrecere la piscină!

5 idei pentru a organiza o petrecere la piscină reușită

Alege locația potrivită

La fel ca orice altă petrecere, primul pas pe care ar trebui să-l faci este să găsești un loc potrivit pentru organizarea acestui eveniment. Indiferent dacă ai propria piscină la tine acasă sau dacă optezi pentru locuri pe care le poți închiria, asigură-te că iei în considerare locația perfectă pentru oaspeți.

Asigură-te că ai muzică dansantă

Petrecerile pot fi incomode și triste fără muzică. Pentru a te ajuta să îmbunătățești starea de spirit a invitaților, ceea ce este deosebit de important la începutul evenimentului, poți crea în avans un playlist potrivit. Există multe colecții gata de redare din aplicații populare de streaming muzical pe care le poți folosi.

Dacă organizezi petrecerea acasă, poți achiziționa boxe active de la Avstore pentru a avea parte de un sistem audio calitativ care schimbă starea de spirit a invitaților în pași de dans.

Pregătește mâncare pentru oaspeți

Petrecerile la piscină îi vor face, cu siguranță, pe oaspeții tăi obosiți și înfometați. Deși acest lucru poate pune multă presiune atunci când pregătești mesele, profită de această oportunitate și pregătește mâncăruri distractive pe tema verii, care pot umple și burta. De asemenea, poți comanda diverse feluri de mâncare de la un catering la prețuri accesibile.

Înveselește petrecerea cu colaci

Nu toți oaspeții tăi vor ști să înoate. De aceea ar trebui să ai întotdeauna la îndemână colaci și veste de salvare.

Pentru a face acest lucru distractiv și primitor, poți achiziționa colaci și bărcuțe care să se potrivească cu tematica petrecerii tale. Există o mulțime de modele disponibile pe piață, cu modele prietenoase pentru copii. Chiar și adulții se vor bucura să petreacă timpul pe acestea.

Planifică activități distractive pentru toată lumea

În funcție de vârsta oaspeților tăi și de locația petrecerii, tipul de activități acvatice pe care le planifici vor diferi și ele. Copiii se vor bucura de baloane cu apă, pistoale și colaci. De asemenea, poți găzdui jocuri precum volei și curse de înot. Doar asigură-te că adulții îi supraveghează pe cei mai tineri.

Pe lângă jocuri, poți configura și un cinematograf portabil pentru vizionarea unui film lângă piscină. Adu un proiector sau împrumută un televizor de la furnizorul tău de locație și redă filmele preferate de vară.

Orice eveniment mare necesită o anumită planificare, dar atunci când stabilești toate detaliile pentru mâncare, temă, jocuri și accesorii din timp, îți oferă ție și oaspeților tăi mai mult timp să vă bucurați de piscină și de compania celuilalt. De la locul de desfășurare, codul vestimentar, muzică și activități acvatice – planificarea unei petreceri poate fi atât agitată, cât și distractivă.

Sursă foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *