De ce balsamul de par este solutia ideala pentru un par sanatos?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Parul frumos este ceea ce orice persoana isi doreste, de aceea un balsam de par este mereu o solutie de avut in vedere. Un astfel de produs este apreciat pentru eficienta sa. El isi face foarte bine treaba, fiind ideal pentru parul care este supus zilnic diferitelor agresiuni, cum ar fi factorii de mediu. De asemenea, parul mai poate fi afectat si de utilizarea frecventa a produselor de styling. Este asadar important ca parul sa fie ingrijit cat mai corespunzator.

Cum va ajuta un balsam de par?

Un balsam de par este apreciat pentru ca va ofera o multime de caracteristici. Acesta iese in evidenta printr-o foarte buna hidratare, dar si hranire. Acest balsam are capacitatea de a hidrata, dar si de a hrani firele de par. El este formulat din ingrediente speciale cum ar fi uleiurile naturale, proteinele, dar si vitaminele. Acestea patrund in firul de par, adaugandu-i umiditatea, dar si nutrientii de care acesta are nevoie.

Se imbunatateste asadar aspectul, dar si manevrabilitatea parului. Aplicarea balsamului dupa samponare ajuta la descurcarea, dar si la netezirea parului. Acest balsam actioneaza asadar ca un agent de conditionare, el inmuiind, dar si netezind cuticula firului de par. In acest fel, se reduce pe cat posibil incretirea parului. De asemenea, parul mai are parte si de un aspect mai sanatos, dar si mai lucios in acelasi timp. In acest fel, parul poate deveni mult mai usor de pieptanat, dar si de aranjat, de aceea procesul de coafare este facilitat. In acelasi timp, se reduce semnficativ si riscul de deteriorare, prin rupere sau cadere a parului.

Un balsam de par bun ajuta la repararea, dar si la protejarea parului. In acest fel, parul poate fi protejat de expunerea la caldura, dar si de alte agresiuni externe. Balsamul este aprciat pentru ca are in componenta sa ingrediente reparatorii, dar si protectoare in acelais timp. Acesta este bogat de obicei in proteine de keratina, dar si in siliconi, ei ajutand la o reconstruire a parului deteriorat. De asemenea, se mai creaza si o bariera care ajuta la reconstruirea parului deteriorat. Aceste substante ajuta la inchiderea cuticulei, protejand in acest fel parul impotriva pierderii de umiditate, dar si a cauzelor de mediu.

Balsamul este apreciat si pentru ca mentine o culaore stralucitoare, dar si vibranta in acelasi timp, aceasta fiind mentinuta pe o perioada lunga de timp. Un astfel de balsam de par colorat sigileaza culoarea in firul de par, prevenind in acelasi timp si decolorarea cauzata de expunertea la soare. Se ofera in acealsi timp si o protectie impotriva factorilor nocivi. Balsamul de par formeaza o bariera protectoare in jurul firului de par, oferindu-se in acest fel o protectie suplimentara impotriva facotirlor nocivi precum sunt razele UV. De asemenea, se mai adauga si un plus de volum dar si de textura daca aveti in vedere folosirea unui astfel de balsam de par. El este asadar o alegere pe care o puteti considera, acest balsam fiind optiunea cea mai buna pentru a adauga un plus de volum, dar si de textura.

spot_imgspot_img