De ce e important să fii la curent cu cele mai noi știri din tehnologie

Tehnologia este subiectul despre care se vorbește cel mai mult în ultimul timp și indicat este să fii întotdeauna la curent cu cele mai noi știri din domeniu.

Tehnologia privită ca lifestyle se referă la combinarea stilului de viață cu gadget-urile pe care le folosim. Acest fenomen este tot mai întâlnit în viața românilor încât trebuie să fim la curent cu tot ce mișcă pentru a nu fi surprinși. Cum ar fi ca un update Waze să ne prindă fix în mijlocul unei călătorii spre Cluj? nu prea bine presupun. Sau cum ar fi ca aplicația pe care o folosim pentru serviciile de ridesharing să intre în mentenanță fix în ziua în care avem nevoie de multe deplasări? nici în cazul acesta nu prea bine.

De cele mai multe ori, astfel de evenimente sunt anunțate cu mult timp înainte, dar nu sunt singurele. Brandurile anunță majoritatea schimbărilor către bloggeri și jurnaști din domeniu, tocmai de aceea susțin că urmărirea lor te va ajuta să ții pas cu schimbările fără un efort prea mare din partea ta.

Cel mai simplu este să urmărești un blog care are o secțiune cu știri din tehnologie precum calculatorescu.ro care postează, în fiecare lună, sub forma unui articol cele mai importante știri din tehnologie cu ajutorul cărora poți afla ce s-a mai întâmplat în domeniu și să faci cercetări suplimentare pe subiectele de interes pentru tine.

De asemenea, prin intermediul unui astfel de site poți afla și de diferite gadget-uri sau aplicații care îți pot fi de folos la un moment dat în viață. De exemplu, eu am folosit ani buni telefoanele mobile până să aflu ce este acela un senzor de proximitate și trebuie să recunosc, am și aruncat un telefon crezând că s-a stricat când tot ce trebuia să fac era să schimb acel sezor, dar am aflat prea târziu.

Concluzia este că avem nevoie de informație în viața noastră și o putem lua doar dacă urmărim surse credibile și care postează/publică diverse materiale despre ceea ce ne interesează în mod frecvent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *