De ce este util un program Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 este o noua generatie de aplicatii inteligente pentru afaceri, si este oferit de Cosmo Consult. Dynamics 365 combina capacitatile sistemelor CRM si ERP prin impartirea in noi blocuri fundamentale ale aplicatiilor de afaceri: Dynamics 365 pentru vanzari, Dynamics 365 pentru marketing, Dynamics 365 pentru serviciul clienti, Dynamics 365 pentru automatizarea serviciilor de proiecte, Dynamics 365 pentru gestionarea lantului de aprovizionare, Dynamics 365 pentru finante.

Beneficiile platformei

Dynamics 365 foloseste un model comun de date CRM si ERP, si astfel, nu mai exista confuzie in datele clientilor si gasirea unui initiator al introducerii informatiilor. Dynamics 365 este complet compatibil cu produsele obisnuite de birou pentru toata lumea: Excel, Word, Outlook si Project. Dynamics 365 este o platforma puternica, testata in timp, disponibila atat in ​​versiunea cloud (Azure), cat si in optiunea de instalare pe propriile servere (On-Premise). Dynamics 365 are un numar mare de aplicatii in Dynamics Store. Un concept simplu de extindere a numarului de campuri, carti, tabele, relatii intre ele. Personalizarea vizuala a proceselor de afaceri cu ramificare si personalizare flexibila. 

Dynamics 365 pentru modulul de vanzari

Modulul iti permite sa creezi si sa mentii o baza de clienti, sa marchezi orice interactiune cu clientii, sa efectuezi segmentarea, prioritatea si problemele de dezvoltare ale intregii baze de clienti si a unui client specific. Interactiunea cu clientii in acest caz, se presupune a fi atat financiara (efectuarea tranzactiilor posibile si reale), cat si personala (interactiune prin posta, controlul informatiilor personale etc.).

Dynamics 365 pentru modulul de servicii pentru clienti

Modulul poate agrega un set de servicii sau oricare alte solicitari de la clientii actuali din diferite surse, ofera posibilitatea unui client de a-si rezolva problemele atat independent, folosind o baza de date, cat si cu participarea unui specialist al companiei. Modulul reglementeaza, de asemenea, rutarea tuturor apelurilor primite, calendarul specialistilor, coada aplicatiilor lor si multe altele.

Dynamics 365 pentru modulul de gestionare a lantului de aprovizionare

Modulul de gestionare a lantului de aprovizionare este fundamentul unui sistem ERP complet. Modulul ofera gestionarea resurselor pentru toate sarcinile cu o solutie inteligenta, care te ajuta sa urmaresti si sa administrezi toate resursele: de la angajati la dispozitive si instrumente. Ajuta la luarea in prealabil a deciziilor in cunostinta de cauza, cu o vedere cuprinzatoare a productiei si stocarii in timp real, creezi solutia de retea a companiei tale cu IoT, invatare automata si realitate combinata pentru a eficientiza personalul, echipamentele si procesele de afaceri. In plus, sistemul ERP ofera date relevante care iti permit sa faci concluzii strategice informate la nivelul departamentelor cheie, folosind solutia Power BI incorporata.

Dynamics 365 pentru modulul Field Service

Modulul include un set de functii pentru o planificare eficienta cu vizualizarea si optimizarea resurselor obiectelor si teritoriilor la distanta, incheierea contractelor de servicii pentru reglementarea lucrarilor si analiza datelor pentru lucrari neplanificate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *