De ce interventii medicale poti beneficia la domiciliu?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Serviciile medicale la domiciliu ofera pacientilor posibilitatea de a se bucura de intimitatea proriei locuinte, iar pentru persoanele ce nu se pot deplasa din varii motive este un serviciu mai mult decat util.

Iata cele cinci interventii medicale de care oricine poate beneficia la domiciliu!

Recoltarea analizelor

Cu ajutorul unui control de rutina veti identifica posibilele afectiuni pe care le puteti dezvolta. Adesea lasam semnalele sa se intensifice, iar pe masura ce disconfortul provocat de o afectiune devine din ce in ce mai insuportabil ne decidem intr-un final sa facem o vizita la medic. Unul dintre impedimentele care ne fac sa amanam constant vizita la medic este chiar deplasarea pana la clinica. Timpul alocat drumului in sine, apoi asteptarea pentru a intra in cabinet reprezinta motive intemeiate pentru unele persoane pentru a nu se prezenta la un astfel de control uzual. Ei bine, in astfel de situatii serviciile de recoltare a probelor pot fi facute chiar la domiciliu. 

Injectii

Spre deosebire de administrarea medicamentelor pe care orala, injectia are o eficacitate mult mai sporita din pricina faptului ca substanța este absorbita mult mai rapid de organism. Procesul este unul destul de rapid, insa pe cat de repede este facuta injectia, pe atat de mult timp vei pierde deplasandu-te pana la clinica si stand in sala de asteptare. Viata de zi cu zi nu ne permite intotdeauna sa ne amânăm activitatile, motiv pentru care putem apela la serviciul de asistenti medicali la domiciliu. 

Perfuzii

Fie ca ai un tratament de urmat sau doar treci printr-o perioada mai putin buna si ai nevoie de stabilizare, cea mai rapida si eficienta metoda de administrare a medicamentelor este pe cale parenterala. Cand esti țintuit la pat nu este tocmai placut sa te deplasezi pentru a-ti face perfuziile prescrise de medic. O alternativa mai convenabila poate fi serviciul de deplasari la domiciliu in cadrul careia un asistent calificat se va deplasa in locul tau. 

Clisma evacuatorie

Clisma evacuatorie este o interventie prin care intestinul gros este curatat integral de materiile fecale, facand astfel posibila explorarea radiologica sau endoscopica. Fiind o procedura ce necesita sa fie parcursă intr-un mediu privat, pacientii pot opta pentru serviciul de asistenti medicali calificati in clisma evacuatorie la domiciliu prin TruMed. De asemenea, aceasta procedura mai poate fi necesara daca pacientul va fi supus unei operatii sau in cazul constipațiilor cronice. 

Tratament escare

Ulcerul de decubit, cunoscut si sub denumirea de escara, este o leziune a pielii supusa constant la presiune. Persoanele predispuse la escare sunt cele ce au o conditie medicala deficitara din punct de vedere locomotor. Escarele se manifesta prin dezvoltarea unor rani la nivelul pielii ce provoaca disconfort si totodata durere locala, iar netratate pot duce chiar la decesul suferindului. Acestea pot fi tinute sub control cu ajutorul unui tratament adecvat, desi este de preferat ca persoana predispusa la escare sa fie ingrijita corespunzator, astfel incat sa nu se ajunga la formarea acestora.

Aceste servicii pot fi prestate atat la clinica, cat si la domiciliu, avand astfel libertatea de a alege dintre cele doua variante. 

Sursa foto – unsplash.com

spot_imgspot_img