De ce să alegi cabine de duș din sticlă în locul tradiționalelor căzi de baie?

Până nu demult, oamenii erau obișnuiți ca baia tradițională să aibă o cadă suficient de mare pentru ca membrii familiei să se poată relaxa ori de câte ori simțeau nevoia. Acum, conceptul de baie tradițională s-a schimbat.

Baia clasică este cea în care există o cadă, însă nu simplă, ci una cu opțiuni suplimentare, precum hidromasaj, iar baia modernă, a proprietarilor moderni, care nu mai au timp să petreacă zeci de minute în apă cu spumă, are în componență o cabină duș sticlă modernă și foarte rezistentă.

Cabinele de duș din sticlă reprezintă soluția ideală pentru băile mai spațioase sau mai puțin spațioase. Paravanele de duș simple sunt ușor de montat și au costuri reduse. În plus, pentru cei care doresc să își păstreze cada, specialiștii Xglas le oferă posibilitatea montării unor paravane pentru cadă.

Tipuri de cabine de dus și utilitatea lor

Oferta de cabine de duș este foarte generoasă. Online, clienții vor găsi tot ceea ce îi interesează, și ceva în plus.

Cabinele de duș cu uși batante au configurații variate, ușile pot fi montate la perete, că reper singular al cabinei, intercalate între două părți fixe sau cu un singur panou lângă ele. Suprafața sticlei acestor cabine de duș este tratată cu EVOCLEAN, împiedicând astfel depunerea calcarului și menținând sticla curată și strălucitoare.

Cabinele de duș cu uși glisante sunt adaptate pentru băile în care spațiul trebuie optimizat. În cazul cabinelor cu uși glisante, se montează sticlă securizată și laminată, pentru mai multă siguranță. Tratamentul aplicat pe suprafața sticlei din interiorul cabinei de duș împiedică depunerea calcarului și menține sticla strălucitoare, ca și în cazul cabinelor de duș cu uși batante.

Cabinele de dus cu uși armonice, pe de altă parte, sunt spectaculoase, cu o mulțime de finisaje și forme, fără suport sau șină de glisare în pardoseală, montate fără bară stabilizatoare. Aceste cabine de duș sunt moderne și accesibile ca preț, conferind un aspect deosebit întregii încăperi.

Topul motivelor pentru care cei care doresc o schimbare în baia lor sunt sfătuiți să aleagă o cabina de duș

Alegerea unei cabine de duș nu este tocmai ușoară, de cele mai multe ori amenajarea sau reamenajarea băii dovedindu-se o adevărată provocare în acest sens. Cei care vor să facă o schimbare în baia lor trebuie să aibă în vedere că o cabină de duș din sticlă reprezintă o soluție customizată atât pentru băile mai mari, cât și pentru băile mici.

În plus, cabina de dus din sticlă se va dovedi ideală, deoarece apă nu se împrăștie, ci rămâne doar în cabină, în cadiță sau direct în scurgere. Mai mult decât atât, sticla securizată face ca folosirea cabinei de duș să fie foarte sigură și, chiar și în cazul în care s-ar sparge, nimeni nu ar avea de suferit.

Cabinele de duș sunt ușor de montat, ușor de întreținut, au o garanție îndelungată, iar materialele sunt reciclabile și fabricate în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *