De ce sa alegi lampa solara anti insecte

In sezonul cald, toti ne dorim sa ne bucuram de seri linistite pe terasa sau chiar la curte. Dar ce ne facem cu tantarii care bazaie in jur si ne supara cu intepaturile, cand noi vrem sa ne relaxam? Spray-urile si lumanarile anti insecte nu sunt mereu o solutie, insa lampa solara anti insecte te poate ajuta sa tii tantarii la distanta. De ce recomandam lampa solara LED cu lumina UV anti insecte de la Teleshop Romania?

Avantaje lampa solara anti insecte

Daca ai aceasta lampa anti insecte in curte sau pe terasa, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la alimentarea ei. Daca alte dispozitive necesita alimentarea la curent electric sau lumanarile emana un miros pe care nu toata lumea il tolereaza, lampa solara LED cu lumina UV anti insecte de la Teleshop Romania este simplu, sigur si usor de utilizat. Nu trebuie sa o cablezi si functioneaza fara electricitate.

Lampa solara anti insecte de la Teleshop Romania are un diametru superior de 13,5 cm si o inaltime de 42 cm. Odata amplasata pe terasa sau in gradina, lampa are atat rol decorativ, cat si util, caci are actiune insecticida. Lumina UV emisa de lampa atrage insectele zburatoare si le elimina, iar tu te poti bucura de timpul petrecut in aer liber fara sa fii bazait de tantari sau alte insecte.

Panoul solar de 2V si 100mA este produs in Germania si are o durata de viata de aproximativ 8-10 ani. Lumina ultra violet se aprinde pentru a atrage insectele, iar apoi lampa le elimina prin electrocutare cu peste 380 volti. In plus, lumineaza automat pe timp de noapte, ceea ce sporeste confortul casei si tine hotii la distanta, nu doar insectele.

De ce sa optezi pentru lampa solara LED cu lumina UV

Lampa solara LED cu lumina UV anti insecte de la Teleshop Romania actioneaza rapid, fara zgomot si fara mirosuri neplacute. Reprezinta o metoda curata si ecologia de a scapa de insecte si functioneaza cu energie solara. Nu reprezinta un pericol pentru oameni sau animale si are actiune insecticida fara a face uz de substante chimice sau alte toxine.

Daca vrei un produs anti insecte care sa actioneze permanent, opteaza pentru lampa solara LED cu lumina ultra violet. Aceasta lampa decorativa are un consum redus de energie, nu imprastie insecte moarte in aer si atrage aproape toate tipurile de tantari, molii, muste si musculite.

Pentru ca este alimentata de un panou solar, lampa trebuie amplasata intr-un loc insorit. Poate fi asezata in curte sau in gradina, dar nu se recomanda contactul aparatului cu apa, nici introducerea obiectelor prin grilajul de siguranta al lampii solare.

Vrei sa te bucuri de racoarea serilor de vara fara a fi nevoit sa apelezi la spray-uri si chimicale anti insecte? Monteaza lampa solara LED cu lumina UV anti insecte de la Teleshop Romania si stai afara fara grija tantarilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *