De ce sa alegi mobila la comanda pentru bucataria ta

La fel cum imbracamintea cu o marime universala este foarte rar potrivita pentru ocaziile speciale, asa si mobila de bucatarie, pe care o gasim gata facuta in magazinele de specialitate, au un potential limitat de a-i fascina pe privitori.

In timp ce mobila standard poate fi functionala si economica in bucataria oricarei gospodine, cea personalizata, facuta la comanda, este varianta cea mai potrivita.

Iata de ce:

Optiuni nelimitate. Alegand mobila la comanda, nu mai ai restrictii de dimensiuni, putand astfel sa imbratisezi solutii creative pentru spatii ciudate sau nevoi extraordinare. Dulapurile personalizate pot exploata orice spatiu din bucatarie, permitandu-ti sa-ti exprimi personalitatea in orice mod doresti. Mai mult, angajatii magazinelor care ofera mobila la comanda pot sa lucreze cu clientii pentru a coordona alte aspecte arhitecturale din bucatarie sau din alte incaperi ale casei.

Calitate si valoare. De regula, mobila personalizata este confectionata din materiale de calitate, in special din MDF sau din lemn masiv. In plus, poate satisface aproape orice cerinta a clientului. Daca preferi mobila simpla, evidentiata de finisaje metalice si sticla opaca, un magazin de mobila la comanda iti poate oferi acest lucru. Si, deoarece dulapurile comandate vor veni in acelasi timp, poti fi sigur ca toate finisajele vor fi uniforme.

Aspect placut si durata lunga de viata. Nu exista niciun inlocuitor pentru mobila personalizata atunci cand vine vorba de maiestrie. In plus, mobila facuta la comanda dureaza mult mai mult decat una standard, uneori chiar o viata intreaga, daca este ingrijita in mod corespunzator.

Spatiu optimizat. In general, mobilierul ocupa spatiu. Insa optand pentru mobilierul facut la comanda, vei reusi sa optimizezi cat mai bine spatiul de care dispui, apeland la idei creative si indraznete care sa iti permita sa realizezi noi locuri de depozitare acolo unde nici nu ti-ar trece prin cap, pastrand aspectul estetic si unitar al intregului mobilier.

Mobilier 100% personalizat. Apeland la ajutorul unor specialisti in mobilier facut pe comanda, ai posibilitatea de a porni de la zero. Practic, poti lua o foaie alba si sa schitezi pe ea bucataria pe care ai visat-o dintotdeauna, avand mana libera in a alege orice material, textura, finisaje, culori si accesorii doresti. Mai mult, specialistii in mobila la comanda te pot sfatui in asa fel incat rezultatul final sa fie asa cum iti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *