De ce sa alegi o modelare 3D realista pentru viitoarea ta casa?

De ce sa alegi o modelare 3D realista pentru viitoarea ta casa?

In zilele noastre, este din ce in ce mai curent ca sa vizualizezi o modelare 3D a unui viitor apartament sau al unei viitoare case. Si sa apelezi la servicii de randare pentru o proiectare 3D extrem de complexa. 

Aceste doua servicii se concentreaza atat pe interior, cat si pe exterior, atat pentru case cat si pentru apartamente, dar si pentru o multime de alte obiectve sau obiecte chiar. Reprezinta de asemenea, instrumente foarte folosite in vanzare, deoarece cumparatorii si clientii pot vizualiza mult mai bine proiectul.

Interesele si obiectivele modelarii 3D si randarii. Oare ce va aduce o modelare 3D mai concret, proiectului tau?  De la volume generale pana la texturi avantajele sunt numeroase.

Atunci cand vorbim despre un proiect imobiliar, cand casa, apartamentul sau chiar mobilierul nu este gata, este foarte dificil sa iti imaginezi rezultatul final. Cel care cumpara sau care isi doreste o casa, un apartament sau mobila, are in cap cam ceea ce vrea sa obtina, dar nu reuseste sa simta cu adevarat ceea ce reprezinta spatiul si nu il vede aproape cu adevarat. Aceste notiuni raman deci forte abstracte si nu reuseste sa vizualizeze si sa se proiecteze in noul spatiu pe care si-l doreste.

Cu o randare a unui apartament sau cu o modelare 3D a casei, punerea in context va permite clientului sa aprecieze de exemplu inaltimea tavanului, marimea ferestrelor, locul pe care il vor ocupa mobilelele… o multime de elemente care ajuta ca proiectul sa treaca de la imaginar la real. Si aceasta concretizare este esentiala.

Vei vedea proiectul in mediul sau. Este o etapa esentiala fie ca vorbim despre un spatiu comercial, fie ca vorbim despre o casa, un apartament sau mobila. Clientii se vor proiecta astfel direct in mediul pe care il doresc. Va putea vizualiza astfel noul sau proiect direct pe teren si isi va face o idee cu privire la ceea ce este in jur. Este un punct decisiv pentru increderea sa.

Se pot anticipa texturile si finisajele. Randarea sau modelarea 3D permit crearea de puncte si de detalii foarte importante pentru ansamblul proiectului. Pentru un interior de exemplu, se va putea observa culoarea parchetului sau a gresiei si se vor putea alege o mobila si chiar robinete in armonie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *