De ce sa folosesti un fotograf profesionist pentru a vinde o proprietate

Casele care utilizeaza un fotograf profesionist pentru a-si vinde casele pot obtine un pret mai mare si vand cu 50% mai repede decat casele cu fotografii standard. Studiile au aratat ca 98% dintre cumparatori judeca daca trebuie sa mearga sau nu la o vizualizare de locuinta dupa ce vad fotografiile listate online. Acum, ca avem cateva statistici care arata ca fotografia profesionala obtine rezultate, sa analizam de ce sunt obtinute aceste rezultate.

Care sunt avantajele angajarii unui fotograf profesionist imobiliar?

Ar trebui sa angajezi un profesionist pentru sedinte foto pentru ca vei economisi timp. Sa stii ca poate dura 2 pana la 10 ore pentru a crea fotografii uimitoare, editarea fotografiilor si crearea videoclipurilor, tururi virtuale, anunturi pe retelele sociale si multe altele. Doar asa vei obtine imagini care vor vinde. Si un fotograf imobiliare profesionist te va scuti de toate aceste lucruri, petnru ca, nu-i asa, aceasta este munca lui.

Casa ta se va vinde mai repede

Bineinteles, a avea fotografii si continut media atractiv, mai multi oamenii vor veni sa viziteze proprietatea. Si, desigur, casa se va vinde mult mai repede. Prin crearea unei prezentari online a proprietatii prin intermediul retelelor de socializare cu ajutorul fotografiilor speciale, cresti sansele ca informatia sa ajunga la cat mai multe persoane.

Vei primi mai multe oferte

Este de la sine inteles ca fotografiile minunate nu vor functiona daca casa are un pret incorect, nu este pregatita pentru fotografii si nu are in spate o campanie de marketing puternica. Daca proprietatea ta este supraevaluata, nu vei primi oferte. Mai mult, daca proprietatea arata ca nelocuibila sau oamenii nu se pot imagina traind in casa, va dura mai mult timp pentru a-ti vinde casa. Daca nu pui un pret corect, va fi greu sa o vinzi. Insa daca pretul este corect, dar imaginile nu sunt graitoare, atunci sansele sunt si mai mici. Un fotograf profesionist te poate ajuta nu numai cu imagini bune, ci si cu sfaturi despre cum sa aranjezi cadrul, astfel incat sa ii faci pe potentialii cumparatori sa doreasca sa locuiasca acolo.

Cu alte cuvinte, va trebui sa te bazezi foarte mult pe fotografiile facute de un fotograf profesionist. Daca nu ai fotografii bune si profesionale, va dura mult mai mult pentru a-ti vinde casa – ceea ce poate insemna chiar si aplicarea unor reduceri la vanzare sau reluarea procesului de fotografiere – asa ca alege un fotograf imobiliar de prima data.

Ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand angajezi un fotograf imobiliar?

Cand angajezi un fotograf imobiliar, arunca o privire la palmaresul lor pentru fotografia imobiliara. Exista multi fotografi care intra pe piata imobiliara, insa nu toti iti pot fi de folos. Trebuie sa cunoasca foarte bine tehnicile de fotografiere si editare pentru interioare si proprietati, deoarece acestea sunt complet diferite de cele aplicate la fofografii de portret, nunti, botezuri si asa mai departe.

Cere-i cateva mostre cu fotografiile deja realizate. Asa vei vedea daca ai gasit fotograful de care ai nevoie. De asemenea, vei dori sa te asiguri ca fotograful tau este autorizat si are cursuri la activ.

Cand iei in considerare pretul fotografului, nu doresti neaparat sa alegi un fotograf ieftin sau care ofera prea multe reduceri. Alege un fotograf care sa iti ofere un pret rezonabil, corect, nici prea mic, nici prea mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *