De ce să închiriezi o cabină foto?

          Să închiriezi o cabină foto a devenit în ultimii ani un must-have pentru orice eveniment! În prezent, cabina foto oferă o mulțime de experiențe unice. Mai mult decât atât, prin intermediul ei, veți obtine fotografii de înaltă calitate. În plus, petrecăreții se vor bucura de distracție garantată și amintiri de neuitat. Lista poate continua în privința motivelor pentru care ar trebui să închiriați o cabină foto pentru petrecerea ta.

          Aici vei descoperi primele 5 motive pentru care ar trebui să rezervi o cabină foto pentru nuntă sau pentru orice alt tip de eveniment.

          De asemenea, ai parte și de o recomandare care te-ar putea ajuta în momentul în care cauți o cabină foto nuntă, cabina foto botez sau cabină foto evenimente București. Cei de la PicBooth fac o treabă extraodinară în acest domeniu și împlinesc toate condițiile de mai jos și nu numai. Ei chiar fac magie cu cabina foto prevăzută cu oglindă.

6 Motive pentru care ar trebui să închiriezi o cabină foto

1.      Poze instant

Adesea, imaginile și amintirile se bazează pe un telefon, un ecran și o conexiune la internet! Cu o cabină foto, toți vor avea parte de o experiență deosebită, pentru că fotografiile sunt printate instant. Astfel, veți putea avea imediat acea fotografie amuzantă cu o ruda pe care nu ați mai văzut-o de ani de zile. Oamenii de toate vârstele iubesc să se fotografieze într-o cabina foto și să se bucure de rezultatul imediat. Aceasta este o modalitate ideala de a vă creea amintiri pe care să le puteți privi peste ani și să vă amintiți de timpul minunat pe care l-ați petrecut împreună.

2.      Distribuirea fotografiilor

O cabină foto are mai multe funcții, însă depinde doar de ce îți dorești. Una din funcțiile pe care orice cabină ar trebui să o dețină este aceea de ,,photo sharing”. O cabinaă foto performantă trebuie să aibă funcții precum creearea de videoclipuri cu mișcare lentă și GIF-uri animate. Cei de la PicBooth fac tot posibilul pentru a oferi produse sharable, astfel încât să puteți duce experiență cabinei foto la nivelul următor! De asemenea, dacă se întâmplă să vă pierdeți fotografiile în timp ce dansați Macarena, nu vă faceți griji! Le puteți solicita oricând o copie sau veți putea găsi pozele online în galeria foto creată special pentru evenimentul la care participați.

3.      O cabină foto sparge gheata!

Indiferent de numărul de invitați de la evenimentului tău – există întotdeauna ceva care trebuie să spargă gheața. Cabina foto reprezintă o modalitate ușoară de a da start distracției și de a face oamenii să se ridice de la mese și să se distreze împreună! Indiferent că este vorba de o nuntă, de un botez, o absolvire, aniversare sau o petrecere corporate, cabina foto este modalitatea ideală de a aduce oamenii împreună. Fotografiile realizate sunt chiar ele dovada vie.

4.      Fotografii personalizate

Dacă ai ales pentru evenimentul tău o anumită tematică, nu trebuie să-ți faci griji. Fotografiile printate cu ajutorul cabinei foto vor fi cu siguranță asortate cu decorațiunile alese. Tot ce trebuie să faci este să discuți cu furnizorul exact ce îți dorești, iar el va face treaba mai departe, prin grafică personalizată.

5.      Mărturii fotografice

Dacă și ție ți se par prea banale mărturiile de nuntă clasice și îți dorești ca invitații tăi să rămână cu un cadou simbolic, o cabină foto nuntă ar putea rezolva această problemă. Invitaților tăi le va plăcea să-și ia acasă fotograiile magnetice pe care le vor putea așeza la loc de cinste pe frigider și pe care le vor putea păstra pentru totdeuna.

  1. Recuzită amuzantă

Unul dintre cele mai frumoase lucruri cu care vine la pachet o cabină foto este gama variată de recuzită și accesorii distractive pe care oaspeții le vor putea folosi să se fotografieze în cele mai amuzante moduri. Nu numai că vor obține imagini interesante, dar se vor putea simți din nou copii, iar rezultatele vor fi unele care îi vor face pe toți să râdă.

Închiriați o cabină foto și bucurați-vă de petrecere și voie bună în compania celor apropiați!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *