De ce să optezi pentru implantul dentar?

Screenshot 2021-04-19 20.12.12

Serviciile stomatologice de calitate asigură rezultate de excepție, un zâmbet îngrijit corespunzător și tratamente adaptate special nevoilor tale. Cele mai dificile probleme dentare pot părea greu de rezolvat, însă specialiștii te pot îndruma spre cea mai rapidă și sigură cale. 

Clinicile dentare de top precum acest cabinet stomatologic Unirii au scopul de a oferi servicii medicale ridicate la cele mai înalte standarde pentru ca pacienții să fie mai mult decât mulțumiți de frumusețea danturii lor. 

Nimic nu este mai stânjenitor sau supărător ca momentul în care realizezi că dinții tăi sunt compromiși și nu mai pot fi salvați. Însă bucuria apare imediat ce te gândești la metodele prin care poți rezolva lipsa danturii. Un exemplu bun, solicitat, folosit de pacienți și rezistent este implantul dentar.

Implantul dentar, un element esențial pentru completarea danturilor afectate, este, poate, procedura stomatologică numărul 1 în întreaga lume, cu rezultate de excepție care ajută persoanele să se bucure de un zâmbet complet. Realizat din materiale rezistente, implantul dentar se adaptează organismului uman și ia forma, dar și rolul dintelui lipsă. Titanul și zirconiul sunt materialele principale din care implantul este fabricat. 

Implantul dentar are trei componente principale: implantul propriu-zis, bontul protetic și coroana dentară. Fiecare dintre componente are rolul de a substitui misiunea părților dintelui și de a creea o legătură între corpul uman și obiectul străin. Poziționarea și inserarea implantului poate fi realizată doar în cadrul unei structuri osoase sănătoase și poate dura o ședință sau va necesita multiple întâlniri cu medicul dentist.

Longevitatea implantului dentar este un plus în ceea ce privește durabilitatea și rezistența sa la cele mai neașteptate situații în care cavitatea orală poate fi pusă. Printre avantajele implantului dentar se enumeră și aspectul natural al acestuia, dar și facilitatea de care se bucură pacientul odată cu inserarea lui. Pentru că înlocuiește cu ușurință dintele natural, implantul este ușor de curățat prin periaj, cu ajutorul apei de gură sau al aței dentare.

Implantul dentar înfrumusețează și completează zâmbetul tău. În plus, poate juca un rol important și pentru viitorul danturii tale, pentru că implantul poate fi folosit ca suport pentru protezele dentare. Medicul dentist te va îndruma și poate pregăti un tratament potrivit ție în totalitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *