De ce si in ce locatie sa iti dezvolti afacerea in Cluj-Napoca?

Cluj-Napoca poate fi considerat „inima Transilvaniei” nu doar datorita amplasarii centrale pe care o ocupă în zona din punct de vedere geografic, ci și datorită dezvoltarii efervescente, a oportunitatilor de cariera si a atractiei pe care o exercita asupra investitorilor. Proiectele locale sugereaza sustenabilitatea pe termen lung si sporirea oportunitatilor in viitor. Aceste calitati il transforma intr-un loc propice pentru initierea sau extinderea unei afaceri. 

Daca te afli la inceput de drum, in primul rand ai nevoie de oamenii, spatiul si capitalul potrivit. Totusi, gasirea unor spatii de birouri Cluj, intr-o zona centrala sau semi-centrala, aflata in proximitatea mijloacelor de transport in comun la un pret care sa se incadreze in bugetul fiecaruia poate fi destul de ficila.

Venim in sprijinul tau cu peste 35 de variante dintre care poti alege, in functie de zona pe care o preferi, dotarile si facilitatile pe care doresti sa le oferi angajatilor, dar si sumei pe care esti dispus sa o aloci inchirierii unui spatiu. Mai jos vei gasi cateva sugestii, organizate in functie la amplasarea lor.

Daca preferi zona centrala, un spatiu situat chiar in Piata Unirii, intr-o cladire cu valoare istorica este alegerea perfecta. Accesul in zona poate fi realizat atat utilizind transportul public, avand in vedere apropierea fata de statie, cat si masina personala, datorita parcarii publice situate chiar in fata spatiilor pentru birouri. Ferdinand Building sau Piata Unirii 24 sunt situate chiar aici.

O alta zona in care s-ar putea sa te regasesti este Iulius Mall, care iti ofera atat avantajele unui spatiu comercial, cat si o oaza de relaxarea in mijlocul forfotei orasului, care graviteaza in jurul Lacului Gheorgheni. In zona Iulius Mall poti opta pentru United Business Center Tower sau Iulius Bussines Center. Ambele dispun de parcare proprie, lift, detectoare de fum, LEED, HVAC și alte dotari moderne. De asemnea, au in proximitate zona comerciala, restaurante, cafenele, farmacie și punct bancar.

Daca iti place sa stai cat mai departe de agitatia din zona centrala sau semi-centrala, iti poti otienta atentia catre zona metropolitana. Spre exemplu, comuna Floresti a fost marcata de o expansiune fantastica in ultimii 15 ani, atragand dezvoltatori si evoluand intr-un ritm alert. Aici poti gasi spatii pentru birouri noi, cu parcare proprie si toate dotarile de care ai nevoie. Un astfel de exemplu este Optimus Nova Center, situat la principala iesire din oras dinspre Floresti. Sau poti opta pentru spatii de birouri Timisoara.

Daca dintre sugestiile oferite nimic nu areusit sa iti atraga atentia te invitam sa consulti intreaga oferta, care insumeaza peste 35 de spatii pentru birouri. Este o decizie extrem de importanta pe care nu trebuie sa o iei in graba. Acorada-ti un ragaz pentru a te informa si a descoperi toate posibiltatile. Cand ai observat ceva ce te interesaza solicita cat mai curand o oferta. Chiar urmatoarea zi s-ar putea sa nu mai fie disponibila. Nu rata ocazia inchirierii spatiului perfect pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *