De ce trebuie sa tii cont cand vine vorba de cafenele in Bucuresti

cafenele in Bucuresti

La o scurta cautare cafenele Bucuresti pe Google, realizezi ca sunt destul de multe, iar simpla idee de a alege una, pare dificila. Iti sarim in ajutor, deoarece iti vom prezenta, criteriile de care trebuie sa tii cont, inainte de a face o rezervare.

Chit ca esti sau nu, iubitor de cafea, cu siguranta te intrebi, care sunt cele mai importante criterii in functie de care ar trebui sa alegi cafeneaua potrivita.

Atmosfera si decor

Decorul unei cafenele conteaza foarte mult, in fapt, poate fi chiar detaliul care atrage clientii. Paleta de culori utilizata pentru decor, mobilierul, si inclusiv muzica ambientala, sunt trei caracteristici de care ar trebui sa tii cont.

In zilele noastre, orice local poate deveni motiv de shooting foto. Cu totii ne fotografiem mancarea, ori imortalizam momentele cu oamenii dragi intr-o fotografie. Tocmai de aceea, trebuie sa te gandesti in plus, cu privire la ceea ce are de oferit cafeneaua in care urmeaza sa mergi, in materie de decor si design. Vei fi uimit de multitudinea de cafenele din Bucuresti care nu se joaca la acest capitol. Printre cele mai ,,aratoase” astfel de cafenele, se numara Camera din Fata si Ganesha Caffe Victoriei.

Preturi si servire

Preturile reprezinta probabil cel mai important criteriu in functie de care alegem diverse servicii si produse. Indiferent cat de apetisant ar parea meniul, daca preturile nu ne conving, cafeneaua nu ne va cuceri.

Iti recomandam sa verifici meniul cu mult inainte de a face o rezervare, pentru a-ti face o idee despre ceea ce poti servi. Verifica si paginile de social media ale cafenelei, pentru a vedea exact cum arata preparatele in realitate.

De asemenea, servirea, sau comportamentul personalului, reprezinta diferenta dintre o cafenea interesanta, si una in care te vei intoarce cu placere. Din pacate, pentru acest detaliu, ai nevoie sa te duci efectiv in cafenea, pentru a experimenta. Ori poti cauta oricand recenziile lasate de clienti, insa ramane la latitudinea ta daca le dai crezare intru totul, sau nu.

Localizare

Nu in ultimul rand, localizarea cafenelei in care mergi, conteaza destul de mult. Gandeste-te la perioada din zi in care vei merge, iar in acest fel, te poti ghida in functie de proximitatea cafenelei fata de birou, sau de casa. Nu are niciun rost sa parcurgi tot orasul pentru a ajunge intr-o cafenea, decat daca este cumva o locatie nou deschisa, ori care ofera servicii inedite, nemaivazute in alta parte. Asadar, ar trebui sa tii cont de cum poti ajunge la cafeneaua dorita, cat timp ai petrece pe drum, si daca merita, sau nu deplasarea.

Recomandarea noastra este sa optezi intotdeauna pentru localurile care sunt aproape si de alte puncte de interes, precum centrul orasului, pentru a te putea bucura in aceeasi zi si de o plimbare in parc, sau de o sesiune de shopping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *