Dealerul Auto Schunn are o oferta de nerefuzat: 12 rate CASCO gratuite la Mercedes EQC

Nu aștepta schimbarea! Creeaz-o! Bucură-te de avantajul financiar și transformă experiența condusului într-o aventură cu modelul EQC: bandă luminoasă LED în față și spate, cockpit cu ecran lat, grilă de radiator integrată în panou negru.

Motoarele electrice garantează o accelerare liniară, accelerația rapidă de la 0 la 100 km/h durează doar 5,1 secunde. Grație motorului electric silențios, ai avantajul unei deplasări liniștite care îți oferă răgazul de a observa fiecare detaliu, efect dublat grație geamurilor duble laminate care însonorizează zgomotele la rulare.

Exteriorul impunător și impozant, interiorul fermecător prin eleganță. Design-ul EQC transmite un singur lucru clar: personalitate și determinare.

Siguranța o definește Mercedes-Benz. Motivele sunt multiple: sistemele de asistență de ultimă generație, precum asistența activă și frânare, sistemul acustic și vizual pentru participanții la trafic.

Când ne referim la confort, experiența EQC îi oferă noi sensuri. Sistemul de sunet surround sound, iluminarea ambientală sau funcția de control a climatizării de la distanță sunt câteva dintre motivele care te fac să iubești condusul din plin. Mai mult, modelele electrice au o gamă de comenzi vocale prin care găsești în cel mai scurt timp cea mai apropiată stație de încărcare.

Descoperă noul EQC, cu ecotichet în valoare de 45.000 lei.

“Viitorul este aici. Cu o ofertă de nerefuzat. Bucură-te de un ecotichet de 45.000 LEI, 12 rate CASCO gratuite, stație de încărcare cadou și alte beneficii speciale, la achiziția unui model EQC de la Auto Schunn România.”

Nu rata super oferta cu care te întâlnești o singură dată în viață. Un autoturism cu propulsia electrică 100%, interfață și autonomie remarcabile, dublate de un profit financiar. Îmbrățișează o nouă formă a luxului, în care confortul, calitatea și siguranța se îmbină perfect cu noua tehnologie Mercedes-Benz.

  • Ecotichet în valoare de 45.000 lei.
  • Primele 12 rate CASCO oferite gratuit. Te bucuri de noul EQC fără grija asigurării pentru un an de zile.
  • Avans de 15% și cadoul oferit: stație de încărcare Elvi EVBox Wi-Fi 22kW oferită prin ENGIE România cu montaj inclus în valoare de 1.500 de Euro.
  • Perioada de finanțare 36/60 luni.
  • Comision lunar de administrare: 0 Euro. Fără costuri extra.
  • Dobânda variabilă 3,9%

Reprezentanțe Auto Schunn România

La Auto Schunn-dealer autorizat Mercedes-Benz, calitatea și siguranța sunt regula după care lucrăm pentru clienții care ne trec pragul. Suntem la dispoziția ta cu cele mai sigure 300 de modele Mercedes-Benz noi și rulateTe așteptăm să te convingi în showroom-urile noastre din Arad, Timișoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *