Deces în lumea presei! Lisa Shaw, prezentatoare la BBC, a murit la 44 de ani. O boală cumplită a răpus-o – Capital

Deces în lumea presei! Lisa Shaw, prezentatoare la BBC, a murit la 44 de ani. O boală cumplită a răpus-o

Cotidianul The Sun informează că prezentatoarea Lisa Shaw, de la BBC, a murit la 44 de ani din cauza unei boli care a evoluat rapid. Informația a fost confirmată, duminică, de BBC. Jurnalista a fost prezentatoare la BBC Radio Newcastle.

Aceasta a lucrat la două posturi de radio din Marea Britanie, dar din 2016 s-a alăturat echipei BBC. Ea a câștigat Sony Gold Award pentru matinalul de la radio.

Ce spun cei care au cunoscut-o

Redactorul executiv interimar al BBC Radio Newcastle, Rik Martin, spune despre aceasta că era o colegă de încredere și un prezentator strălucit.

”Era o colegă de încredere, un prezentator strălucit, un prieten minunat, o soție și o mamă iubitoare. Îi plăcea să fie la radio și era iubită de publicul nostru. Am pierdut pe cineva special care a însemnat foarte mult pentru mulți oameni.”, spune el.

Șeful BBC Local Radio, Chris Burns, a spus despre acesta că a fost un prezentator talentat cu multe realizări pe plan profesional.

Familia a trimis un mesaj celor care au cunoscut-o

„Suntem cu toții complet șocați și întristați, iar golul din viața noastră nu va fi niciodată umplut. Suntem atât de recunoscători pentru timpul petrecut împreună și există atât de multe amintiri fericite pe care le vom ține cu drag pentru tot restul vieții noastre. A fost cea mai bună soție și mamă, soră, fiică, mătușă, prietenul și colega la care oricine putea apela.
(…)Am dori să mulțumim tuturor pentru dragostea copleșitoare și sprijinul pe care l-am primit într-un moment atât de dificil, arătând cât de mult a fost prețuită de atât de mulți oameni. O vom iubi și ne va fi dor de ea, întotdeauna”.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *