Decoratiuni baloane pentru diverse evenimente

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Baloanele sunt o modalitate usoara si accesibila de a decora un interior intr-un mod original pentru aproape orice eveniment: nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii sau corporate, expozitii, prezentari etc. In ciuda simplitatii sale, acest material decorativ popular are multe avantaje si face o treaba excelenta cu sarcina principala – crearea de decoratiuni baloane. Cu ajutorul unui design special, din baloane pot fi realizate o varietate de elemente. Iata cateva exemple de decorare a evenimentelor cu baloane:

Obiecte decorative. Din simple baloane se pot realiza decoratiuni baloane originale sub forma unei varietati de forme.

Arcade. Arcadele din baloane vor ajuta la decorarea intrarii sau la crearea unui accent special de solemnitate in interior.

Decorarea mesei. Chiar si cele mai simple decoratiuni baloane de masa pot ajuta la completarea atmosferei de sarbatoare.

Personaje. Personaje stralucitoare din basme, desene animate sau animale realizate din baloane colorate vor incanta oaspetii la petreceri si petrecerile tematice pentru copii.

Decorarea tavanului. Destul de des, baloanele cu heliu sunt plasate direct sub tavanul camerei. Datorita acestui pas simplu, sala este umpluta cu o atmosfera de lejeritate si o dispozitie festiva.

Baloane fara aer. Baloanele pot deveni un decor neobisnuit al unei mese sau camere chiar si fara preumflare.

Decoratiuni baloane pentru sarbatori individuale

Din baloane se pot construi o varietate de decoratiuni baloane care vor deveni elemente de decorare a interiorului pentru un anumit eveniment. Poate fi un simbol de petrecere binecunoscut, o inscriptie cu un nume sau alte optiuni. Prin deschiderea unui magazin sau pentru o aniversare poti opta pentru o inscriptie sau numere din baloane care corespund temei principale a sarbatorii.

Solutii non-standard

Baloanele sunt utile la evenimente nu numai pentru decorul obisnuit. De exemplu, pot fi folosite pentru a crea invitatii creative, cuburi de gheata pentru bauturi, felicitari pentru scaune, ambalaje pentru cadouri, suveniruri pentru oaspeti. Pot fi folosite si in concursuri, jocuri, sedinte foto amuzante etc.

Decoratiuni baloane pentru nunta

Noblesse Events ofera un serviciu popular si ieftin de decorare a salilor de nunta cu decoratiuni baloane. Un designer experimentat si atent la detalii va dezvolta un design de neuitat al interiorului, va selecta si alte elemente pentru combinatii, va avea grija de decorarea originala a masinii si nu va uita niciun detaliu. Decoratorul de nunti este interesat sa satisfaca dorintele cuplului care se casatoreste, asa ca va face totul pentru a face evenimentul spectaculos si incredibil de frumos. Oamenii indragostiti nu trebuie sa piarda timpul si sa caute diverse accesorii pentru a decora un salon de nunta sau un teritoriu pentru o ceremonie in aer liber, pentru a culege ghirlande de flori sau pentru a decora prezidiul cu baloane. Toate decoratiunile baloane vor fi realizate de un profesionist, al carui cost este accesibil.

Vezi oferta pentru aranjamente de baloane aici.

spot_imgspot_img