Decorul dicteaza atmosfera din camera!

Decorul tau este o reflectare a stilului tau personal, a starii de spirit si a afinitatilor unice. De aceea, oamenii cheltuiesc atat de mult timp, efort si bani pentru a crea designul interior perfect care sa se potriveasca nevoilor lor. Desi exista cu siguranta multe elemente care joaca un rol cheie in estetica spatiului tau personal, niciun element nu poate juca un rol mai important in determinarea aspectului general si a senzatiei decorului tau decat mobilierul. Fie acasa, fie in afacerea voastra, mobilierul pe care il alegeti spune multe despre persoana care sunteti. Din acest motiv, este logic sa incorporezi mobilier personalizat in peisajul tau interior pentru a-ti personaliza spatiul si a-l face al tau.

Nici macar marcile de top de canapele nu pot oferi beneficiile exclusive personalizate ale mobilierului realizat la comanda. Mobilierul personalizat transmite stilul  personal si moda unica. Pe langa beneficiile pe care le transmit in ceea ce priveste stilul tau, exista si alte avantaje concrete ale utilizarii mobilierului la comanda in casa si afacerea ta. Continuati sa cititi pentru a afla mai multe despre unele dintre beneficiile oferite de mobilierul la comanda. O canapea personalizata va fi de obicei de o calitate mai buna decat cea pe care o ridicati de pe podeaua showroom-ului. Majoritatea magazinelor de mobila sunt pline cu mobilier produs in masa, care nu este realizat cu grija si nu utilizeaza materiale de cea mai inalta calitate. Toate piesele Classic Sofa sunt realizate din plop dur si arcuri legate manual, care sunt garantate pe viata. Pernele sunt realizate cu miez de spuma de cea mai inalta calitate, invelit in puf/pene, care isi pastreaza forma timp de peste 20 de ani inainte de a fi nevoie de o tapiterie. Mobilierul la comanda este realizat la comanda dupa specificatiile personale. Prin urmare, aveti control total asupra calitatii materialelor folosite pentru ca le selectati. De asemenea, pentru ca mobilierul  nu este generat in masa dintr-o fabrica de mobila in mod taietor de prajituri, mai mult timp se petrece in maiestria folosita pentru a crea piesa medie de mobilier la comanda.

O alta calitate atragatoare oferita de mobila la comanda Bucuresti este ca este unica. Puteti fi direct implicat in procesul de proiectare, materialele utilizate si compozitia. Asta inseamna ca, atunci cand comanzi o piesa de mobilier la comanda, nu va exista nimeni altcineva in lume cu o piesa exact ca a ta, spre deosebire de mobilierul tipic gasit in showroom-urile magazinelor de mobila. O piesa de mobilier unica, cum ar fi o canapea, va poate ridica designul interior si va poate oferi un sentiment de mandrie de a fi proprietar.

Controlul designului mobilierului  personalizat ofera, de asemenea, beneficiul de a obtine o piesa personalizata care se potriveste cu decorul vostru existent. Cand creati o canapea personalizata, de exemplu, puteti potrivi fiecare aspect al piesei la nevoile voastre. Puteti alege dimensiunea, stilul, culoarea, materialul si textura. Nu trebuie sa faceti compromisuri cu privire la piesa perfecta, deoarece puteti potrivi perfect mobilierul personalizat cu culorile si texturile existente. Daca aveti spatiu limitat, mobilierul la comanda va poate ajuta sa va umpleti perfect spatiul, mai degraba decat sa incercati sa incadrati intr-o piesa produsa in serie, care s-ar putea sa se potriveasca sau nu in zona  de locuit sau spatiul de lucru.

Cand aveti mobilier la comanda construit dupa specificatiile , nu trebuie sa va multumiti cu o piesa care are doar cateva dintre caracteristicile pe care le doriti. Un constructor de mobila la comanda poate adauga orice podoaba suplimentara sau caracteristici speciale pe care le doriti. De exemplu, daca exista elemente de design pe care doriti sa le vedeti pe piesa aleasa, trebuie doar sa cereti sa le adaugati. Daca aveti nevoie de spatiu de depozitare sub canapea , o cladire va poate satisface cu usurinta aceasta solicitare cu un design personalizat. Mobilierul personalizat va ofera posibilitatea de a obtine piesa perfecta pentru decorul si stilul  de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *