“Dedicaţie” pentru Gigi. Omul care l-a dat afară din vestiar pe Becali a explicat secretul remizei cu FCSB. “Asta mă bucură foarte mult!” | News20


FC Voluntari s-a dovedit a fi o nucă tare pentru FCSB. Vicecampioana României a plecat cu un singur punct din Ilfov, scor 2-2, iar formaţia lui Teja va încheia sezonul regulat pe locul secund, cu 49 de puncte. De cealaltă parte, Voluntari este fericită de remiza obţinută cu Tănase şi colegii lui.

Fost antrenor în Ghencea, Cristiano Bergodi, actualul tehnician de la Voluntari, e singurul om care a avut puterea de a-l da afară din vestiar pe George Becali, pe vremea când pregătea Steaua. Chiar dacă a făcut uitat acel episod care l-a costat demiterea, fostul căpitan de la Lazio a avut o supradoză de ambiţie pe stadionul Anghel Iordănescu.

Cu o echipă de top nu este uşor să câştigi. Sunt mulţumit, îi felicit pe băieţi . Dacă dai două goluri Stelei (n.red. – FCSB) şi am avut şi ocazie în a doua repriză să dăm gol, cred că este un lucru foarte bun.

Echipa joacă acum bine, cum pleacă pe contraatac. Bine, din păcate, când au rămas în 10 am făcut o acţiune pe contraatac şi am făcut alegeri greşite.

Steaua (n.red. – FCSB) are echipă foarte bună indiferent dacă are suspendaţi sau accidentaţi, are un lot complet.

Cu modestie am făcut un meci frumos, cred că şi suporterii s-au bucurat de acest meci cu patru goluri şi ocazii“, a spus tehnicianul italian Cristiano Bergodi, la microfonul Digi Sport, care a continuat să îşi felicite echipa:

Eu sunt mulţumit pentru că am văzut dăruire, ambiţie la echipa mea şi asta mă bucură foarte mult. Am luat un punct şi nu credeam înaintea meciului. Să spui că Voluntari va lua punct cu Steaua … (n.red. – FCSB).

Puteam şi să pierdem acest meci, nu este uşor, acasă cu echipa de pe locul doi, care luptă pentru titlu, nu este uşor pentru o echipă mică ca Voluntari

Mă bucur că terminăm campionatul (n.red. – sezonul regulat) cu un punct cu Steaua (n.red. – FCSB) am făcut opt puncte în aceste cinci meciuri“.

FC Voluntari este pe penultimul loc în Liga 1 Betano cu 21 de puncte, la trei lungimi peste ultimul loc, ocupat de Concordia Chiajna, şi tot la trei puncte distanţă de primul loc care se salvează de la retrogradare, Dunărea Călăraşi.

NEWS20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *