Demisii în serie ale asistentelor și infirmierelor de la Spitalul CFR Timișoara / Manager: De la autorități nu am primit nimic, materiale avem doar din donații – Coronavirus

Situația de la Spitalul CFR Timișoara, care a fost desemnat, conform planului alb, să fie în linia a doua de intervenție și să preia cazuri de coronavirus după ce spitalul de boli infecțioase ”Victor Babeș” se va umple, este una critică, după ce mai multe asistente și infirmiere au demisionatm scrie PressAlert.ro.

”Cred că sunt aproximativ zece asistente și infirmiere. Nu știu exact pentru că este o dinamică foarte mare. Sunt convins că au invocat și lipsa materialelor de protecție”, a spus managerul spitalului, Ciprian Olaru, potrivit sursei citate

Acesta a declarat că până acum dotările cu materiale de protecție au fost asigurate exclusiv din donații și sponsorizări, remarcând implicarea societății civile.

Olaru a susținut că, la ora actuală, este asigurată funcționarea pentru următoarele zile, însă, dacă fluxul de pacienți va crește, fiind ”cel așteptat, nu vom face față. De la autorități nu am primit nimic, de la prefectură, nimic, de la primărie, nimic, nimic de la ISU. Nici din ce s-a achiziționat centralizat prin ONAC nu am primit ceva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *