Dentist Bucuresti pentru problemele tale cu dinti lipsa

dentist Bucuresti specializat

DImplantul dentar  este o procedura chirurgicala in care un dinte artificial il inlocuieste pe unul natural. Un implant dentar, sau un stalp de titan, este plasat in maxilar de un dentist Bucuresti, exact acolo unde a fost candva dintele lipsa. Aceasta procedura are ca scop rezolvarea problemelor bucale, cum ar fi dintii lipsa sau deteriorati. In plus, implanturile dentare ajuta la prevenirea pierderii osoase la locul unui dinte lipsa, deoarece stimuleaza cresterea osoasa, spre deosebire de protezele dentare. Implanturile dentare sunt folosite in procedura de implant si reprezinta o optiune excelenta pentru persoanele care si-au pierdut dintii din cauza unor accidente sau alte probleme dentare care nu pot fi rezolvate cu protezele si coroanele traditionale.

Procedura Fast & Fixed

Procesul de instalare a implanturilor dentare poate fi lung si complicat, dar merita. Primul pas in acest proces este sa gasesti un dentist Bucuresti specializat in aceasta procedura chirurgicala. Odata ce gasesti dentistul calificat, acesta iti va examina gura si iti va spune despre procedura. In plus, medicul dentist iti va revizui istoricul medical si va crea un plan de tratament in timpul consultatiei initiale. Este necesara o examinare amanuntita a maxilarului, nervilor si sinusurilor. De asemenea, va fi efectuata o radiografie panoramica pentru a determina daca exista probleme, cum ar fi carii si boli ale gingiilor, care iti pot cauza probleme in timpul procesului de implantare.

Daca este nevoie sa se indeparteze un dinte cariat, un dentist Bucuresti de la clinica stomatologica Dental Privilege iti poate recomanda procedura Fast & Fixed fara sa astepti una sau doua luni dupa extractie, inainte de a trece la plasarea implantului. Dintele poate fi indepartat si implantul poate fi plasat in aceeasi zi. Aceasta procedura dentara se efectueaza in cabinetul medicului dentist Bucuresti, sub anestezie locala. Pentru cei care sunt foarte ingrijorati de aceasta operatie, se poate administra sedare pentru ca procedura sa decurga mai bine. Mai intai, doctorul taie gingia pentru a expune osul si apoi foreaza o gaura in care va fi plasat surubul de titan. Odata facut acest lucru, stalpul metalic este insurubat la loc. Tesutul gingival este apoi suturat, acoperind implantul pentru a preveni blocarea alimentelor in gingie.

Recuperare dupa interventie chirurgicala

Vei avea nevoie de timp pentru a te recupera complet si, deseori, vei avea dureri usoare si disconfort pe parcurs. Este posibil sa ai gingii umflate sau dureri in jurul stalpului implantului, precum si vanatai ale gingiilor si sangerari usoare. Simptomele pe care le-ai experimentat ar trebui sa se imbunatateasca in fiecare zi si nu ar trebui sa dureze prea mult. Daca simptomele se agraveaza, contacteaza imediat medicul dentist Bucuresti pentru ameliorarea durerii. De asemenea, fii consecvent cu instructiunile tale postoperatorii, astfel incat sa te poti vindeca mai repede. Stomatologul iti va monitoriza progresul, asa ca poate fi necesar sa vizitezi mai des medicul dentist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *