Depășire neregulamentară la Toplița. Două persoane rănite și pagube însemnate

Două persoane rănire şi pagube de circa 40.000 de lei, sunt urmările unei coliziuni auto, produsă la Topliţa, pe fondul neasigurării unui viraj la stânga şi al unei depăşiri neregulamentare.

La data de 18.07.2019, în jurul orei 17:05, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Toplița, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din localitate, spre municipiul Gheorgheni, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, moment în care a fost tamponat în partea stânga spate de un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Gălăuțaș, care s-a angajat în depăşire, încălcând marcajul longitudinal continuu.

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a drumului, iar cel de-al doilea s-a oprit în parcarea longitudinală din partea dreaptă.

Din accident au rezultat rănirea primului conducător auto şi a unei tinere de 17 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, precum şi pagube de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi producerii accidentului, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *