Derapaj al unui senator PMP care vrea expulzarea oricărei persoane care vorbește despre autonomie și scoaterea UDMR în afara legii: „Acesti domni mongoli nu au decât un singur scop” – Politic

​​Senatorul PMP Lucian Iliescu spune că se gândește la un proiect de lege ca toți cei care vorbesc despre autonomie în România să fie expulzați. De asemenea, el scrie pe Facebook că susține scoaterea UDMR în afara legii, calificându-i pe liderii Uniunii drept „acesti domni mongoli”.

Într-o postare pe Facebook, din care nu lipsesc greșelile de ortografie, senatorul spune că „povestea asta cu UDMR îmi crează (sic!) greață si disconfort lingvistic”.

Senatorul PMP se arată nemulțumit că toate partidele s-au folosit de UDMR să pună sau să dea jos guverne „fără să anticipeze că zi de zi acești domni mongoli nu au decât un singur SCOP, autonomia pe orice criteriu, etnic, teritorial, administrativ”.

„Golanii aștia numiti de Budapesta în fruntea UDMR nu văd decât cearta prin orice acțiune pe care o înteprind. Sunt ca picatura chinezeasca. Băi șmecherilor, voi aveti impresia ca aici e sat fără câini?”, scrie pe Facebook, Iliescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *