Descoperă cu Stailer servicii de îngrijire și înfrumusețare și programează-te instant

Nu mai este o noutate faptul că oamenii frecventează destul de des saloanele de hair and beauty pentru a se bucura de răsfăț și o îmbunătățire a aspectului fizic. Desigur, un salon de beauty nu se alege după ureche, pentru că avem nevoie de servicii de calitate mai ales când vine vorba de felul în care arătăm.

Și chiar dacă sunt destul de multe la fiecare colț de stradă, atunci când avem nevoie de o programare foarte rar se întâmplă să găsim atunci când avem nevoie. De multe ori trebuie să facem modificări în programul nostru pentru a ne plia după agenda stilistului și nu prea avem încotro, pentru că nu ne putem vopsi noi acasă. Astfel că, dacă avem un eveniment important într-un weekend, iar stilistul este disponibil chiar și cu o săptămână după, nu renunțăm la programare pentru că nu mai știm când mai avem ocazia. Însă, astfel de situații de vin destul de obositoare pentru noi.

Iată că o programare la salon cu Stailer poate deveni o adevărată plăcere, fără a mai fi nevoiți să dăm vreun apel telefonic.

Destinația ta pentru frumusețe este Stailer, la un click distanță

Stailer este o aplicație foarte eficientă cu care ne putem programa online la orice salon dorim. În plus, partea și mai interesantă este că nu mai trebuie să stăm după agenda stilistului, ci ne putem programa la orice oră din zi sau din noapte în mai puțin de 5 minute, atunci când noi avem nevoie.

Cu Stailer avem posibilitatea de a găsi foarte multe servicii din industria de beauty cu care noi ne putem răsfăța la saloanele înscrise pe platformă.

Programarea la salon este gata în doar câteva minute

Cu Stailer îți eficientizezi timpul de căutare și programare la un salon. Vei găsi o listă întreagă de saloane de unde tu poți alege, în funcție de orașul în care tu locuiești.

Te bucuri de avantaje și de calitatea serviciilor oferite de stiliști cu experiență în domeniu care sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie.

Te poți bucura de servicii precum tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, epilare, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele. Mai mult decât atât, dacă până acum te-ai programat direct de pe platformă incearca si aplicatia Stailer pentru că este de asemenea gratuită.

Pe Stailer ai toate detaliile de care tu ai nevoie: durata serviciilor, cât și prețurile acestora, fotografii cu lucrările efectuate de către stiliști, locația prin Google Maps inclusiv recenziile celor care au utilizat deja Stailer.

Cu astfel de informații îți va fi mult mai ușor să alegi ceea ce tu ai nevoie, la doar câteva click-uri distanță.

Te bucuri de răsfăț, prețuri excelente, poți afla noutăți din această industrie sau despre ceea ce te interesează, dar și de calitate.

Descarcă aplicația din App Store, Google Play sau App Gallery și fă-ți o programare la unul dintre stiliștii înscriși pe Stailer.

Date de contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *