Descopera oferta de servicii in proiectarea instalatiilor electrice

Orice antreprenor care urmeaza sa desfasoare un proiect de dimensiuni mari care implica ridicarea unei locatii pentru un anumit business are nevoie de servicii de proiectare instalatii electrice. De asemenea, si antreprenorii care desfasoara proiecte rezidentiale au nevoie de un partener specializat in astfel de servicii de proiectare instalatii.

In contextul in care pentru orice proiect trebuie respectate anumite cerinte tehnice si trebuie urmati o serie de pasi stabiliti prin lege, colaborarea cu o firma specializata in proiectare instalatii este cea mai sigura optiune pentru a derula proiectul fara dificultati.O astfel de firma este Evolve Engineering SRL.

Proiectare instalatii electrice pentru orice proiect

Evolve Engineering SRL este o companie specializata in a oferi servicii de proiectare instalatii pentru proiecte civile, comerciale sau industriale. Cu o experienta de peste 5 ani de zile echipa de profesionisti de la Evolve Engineering SRL poate face fata cu succes pana si celor mai complexe proiecte de constructii.

Motivatia celor de la Evolve Engineering SRL este de a oferi fiecarui client serviciile necesare inca din faza studiilor de prefezabilitate si fezabilitate si pana in faza de realizare a detaliilor de construire. Din acest punct de vedere, atunci cand alegi proiectare instalatii electrice de la Evolve Engineering ai certitudinea ca vei beneficia de expertiza unor specialisti pana la predarea proiectului sau chiar pana la receptia finala a proiectului.

In cadrul serviciilor de proiectare instalatii electrice de la Evolve Engineering fiecare client poate beneficia de servicii precum proiectarea instalatiilor electrice pentru curenti tari si proiectarea instalatiilor electrice pentru curenti slabi. In cazul curentilor slabi vorbim despre proiectarea instalatiilor de iluminat de interior si de exterior, a instalatiilor de prize si forta, dar si a instalatiilor de paratrasnet sau de protectie.

De cealalta parte, proiectarea instalatiilor pentru curenti slabi inseamna proiectarea pentru instalatie structurata voce-date, pentru sisteme de supraveghere video si de securitate, pentru sisteme de pontaj si de acces, dar si pentru sistemele de alarmare si avertizare in caz de incendiu.

Cele mai eficiente solutii tehnice in proiectare instalatii

Fiecare domeniu progreseaza constant si acest lucru este valabil si in cazul proiectarii de instalatii. Pentru a oferi cele mai eficiente si moderne solutii tehnice in proiectare instalatii, Evolve Engineering dispune de cele mai inovative solutii.

Din acest punct de vedere atunci cand un client opteaza pentru echipa noastra are certitudinea ca pentru fiecare proiect va avea la indemana o echipa de experti si cele mai eficiente solutii in proiectare instalatii. Mai mult, avand o experienta foarte vasta in numeroasele proiecte incheiate cu succes pana in acest moment, Evolve Engineering inseamna si cele mai eficiente solutii intr-un timp foarte scurt.

Pentru fiecare proiect stabilim etape de lucru astfel incat intreg procesul de realizare a proiectului sa nu stagneze, indiferent de stadiul acestuia. Pe langa serviciile de proiectare instalatii electrice la Evolve Engineering vei putea beneficia si de servicii de proiectare pentru instalatiile termice, sanitare, dar si de consultanta in proiectarea tuturor tipurilor de instalatii pentru orice tip de proiect. Intreaga oferta de servicii este disponibila pe www.evolveeng.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *