Cele mai tari desene animate Looney Tunes de pe HBO

De cand HBO Max a aparut la sfarsitul lunii mai 2020, toata lumea pare sa vorbeasca despre posibilitatea de a se uita din nou la Friends sau de a putea in sfarsit sa priveasca biblioteca incantatoare a Studio Ghibli. Si, in timp ce amandoua sunt seriale grozave pe care sa le urmaresti in aceasta vara, in continuare este prezentata o lista cu cele mai tari desene animate Looney Tunes care se difuzeaza pe HBO chiar acum.

Pentru o lunga perioada de timp, fie trebuia sa cheltuiti o gramada de bani pe casetele Looney Tunes, fie trebuia sa cautati in toate vechile inregistrari VHS din copilarie sau sa va pregatiti pentru canale YouTube schitate cu o legalitate indoielnica. Acum ai sute de ore de desene animate de la Warner Bros de care sa te bucuri din nou si din nou. Dar, cu atat de multe optiuni, alegerea unui episod la care sa te uiti poate fi coplesitor, asadar in continuare este prezentata o lista cu 20 dintre cele mai bune episoade Looney Tunes pe care le poti vedea chiar acum pe HBO Max, iar dupa ce termini de urmarit episoadele, nu uita sa verifici si lista cu cele mai tari seriale HBO.

Harm Wrestling (Desene animate Looney Tunes)

Prezentata in noul serial de desene animate Looney Tunes, Harm Wrestling il prezinta pe Bugs Bunny, care se intoarce impotriva lui Yosemite Sam intr-un concurs de skanderberg. Fanii desenelor animate originale se vor bucura probabil de episoadele de acum mult timp.

Scoala Buzzard (desene animate Looney Tunes)

Noul serial Looney Tunes contine o compilatie a celor mai bune povesti ale francizei cu un strat de vopsea proaspat, si nu este diferit pentru scurtmetrajul Buzzard School care il vede pe Bugs Bunny pana la vechile sale trucuri cu Beaky Buzzard care este usor de pacalit, care incearca sa gaseasca un iepure.

TNT Trouble (Desene animate Looney Tunes)

Nu ai putea sa vezi un desen Looney Tunes fara o mica actiune a lui Wile E. Coyote si Road Runner, asa ca, din fericire, scurtmetrajul TNT Trouble este inclus in acest prim lot de povesti noi. Nu se compara nimic cu coiotul care pateste ceva de fiecare data. Si nu doare faptul ca peisajul din desert a prins viata intr-o animatie ametitoare.

Shower Sfuffle (desene animate Looney Tunes)

De la prima aparitie in Porky Duck Hunt din 1937, Porky Pig si Daffy Duck au impartit ecranul de mai multe ori. Si acel parteneriat / rivalitate continua in noile desene animate Looney Tunes cu ,,Shower Shuffle” care arata cum actiunile fiecarui personaj il afecteaza pe celalalt de partea opusa a dusului.

Pool Bunny (Desene animate Looney Tunes)

Finalul scurt al noului lot Looney Tunes care va fi prezentat pe aceasta lista este scurtmetrajul Pool Bunny care nu implica nimic altceva decat imperecherea clasica dintre Bugs Bunny si Elmer Fudd. Desenul incepe cu Bugs care traverseaza piscina pitoreasca a lui Elmer, in mijlocul unui val de caldura, inainte de a incepe o lupta pe care amandoi o poarta de aproape 80 de ani.

Bugs Baseball (Looney Tunes)

Baseball Bugs il vede pe Bugs Bunny preluand echipa de baseball Gas-House Gorillas pe un stadion plin. Episodul prezinta unele dintre cele mai iconice momente din franciza, inclusiv pe Bugs care foloseste psihologia inversa a semnaturii sale pentru a il face pe arbitru sa faca asa cum doreste.

Duck Amuck (Merrie Melodies)

Se pare ca Daffy Duck mereu primeste capatul scurt al batului si, exista momente, ca in Duck Amuck, unde se vede ca rata este chinuita de un animator nevazut si agresiv. Acesta este unul dintre episoadele in care apare cel mai mult in conversatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *