Despre antreprenoriat de succes, imobiliare si curaj

A fi un antreprenor de succes nu se rezuma numai la a fi detinatorul unei afaceri. Inseamna inspiratie, curaj, motivatie si entuziasm, care trebuie pastrate intacte in fiecare zi de activitate. Si, inainte de toate inseamna sa ai curajul sa iti urmezi visele, inclusiv cand multi antreprenori se retrag in fata vantului schimbarii.

Serban Spirea este un astfel de antreprenor, care a demonstrat ca daca iti doresti ceva si muncesti pentru a se implini, nimic nu este imposibil. Atunci cand infiintezi o afacere munca nu se opreste aici, ci din acest punct incepe efortul efectiv si determinarea. A fi antreprenor inseamna sa ai curajul de a-ti asuma riscuri in fiecare zi, sa elaborezi solutii la secunda si fiecare esec sa reprezinte o lectie din care sa inveti apoi sa te ridici si sa o iei de la capat.

Cat de usor este sa lansezi o afacere intr-un domeniu aflat la intersectia intre vanzari, consultanta si inovatie?

Nu este usor sa ai o idee inovatoare si sa o lansezi pe piata, indiferent de domeniul de activitate din care face parte. Nu este usor nici macar atunci cand pornesti o afacere intr-un domeniu precum imobiliare. Ideea ta trebuie sa se diferentieze intotdeauna de concurenta si, foarte important, sa iti concentrezi energia spre propria reusita si cale, ci nu sa epuizezi puterile pe lupta importriva contra concurentei. Este recomandat sa te inspiri si sa fii informat, dar este important sa ramai focusat pe afacerea ta.

Serban Spirea face parte din randul antreprenorilor de succes care a dezvoltat o afacere in domeniul imobiliar si nu oriunde, ci in Qatar o tara in care exigenta se afla la ea acasa. Este vorba despre FGREALTY – Find Great Realty- un concept de ”luxury real estate” pentru oamenii care isi doresc cele mai bune proprietati.

Diferentierea companiei consta in faptul ca echipa consiliaza clientii nu doar pentru o casa, ci pentru a aloege acel loc care sa le fie acasa. Piata  de ,,apartments for rent in Doha si  ,,villas for sale in Qatar” este competitiva si ofertanta, tara fiind noua si proprietatile sunt, in consecinta, noi si moderne.

O alta diferentiere consta in mentalitatea reusitei, FGREALTY fiind companie de real estate orientata spre client. Pornind de la premisa ca atunci cand pui la dispozitie clientilor tai servicii de calitate si impecabile vei reusi sa transformi orice misiune intr-o reusita. O afacere de succes inseamna munca constanta si dorinta permanenta de a te pozitiona in top astfel incat sa ajungi la cat mai multi oameni si sa le oferi bucuria de a gasi exact ce cauta.

In special atunci cand doresti sa lansezi o afacere pe o piata noua, in special in zona de real estate de lux, te adresezi unui numar destul de limitat de persoane. In acest caz, cu siguranta nu iti trec pragul, sau mai corect spus, nu acceseaza in fiecare zi sute de oameni serviciile. Atunci cand te adresezi numai unui anumit tip de cumparatori, in cazul de fata celor care sunt in cautarea luxului, trebuie sa stii ce sa oferi si ce cauta inca de dinainte de a lansa o solicitare.

Ce este important intr-o afacere de succes?

` FGREALTY este mai mult decat o simpla afacere intrucat este rezultatul muncii constante de a aduna in portofoliu proprietati de lux din zone bine cotate si exclusiviste din Qatar. Proprietatile pot fi alese simplu, selectand propriile online pe  https://www.fgrealty.qa/, clientii beneficiind ulterior de asistenta echipei entuziaste.

Insa, indiferent de afacerea pe care o ai conteaza foarte mult etica profesionala si puterea muncii in echipa. Mai ales atunci cand vine vorba despre un concept inovator este important sa ai langa tine oameni tineri, creativi cu o dorinta mare de a se implica in fiecare proiect si sa aiba potential.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *