Despre rinoplastie – ce este si ce implica?

Rinoplastia este o interventie chirurgicala realizata de catre un medic estetician, care are o experienta vasta in acest domeniu, o operatie special conceputa pentru a corecta micile imperfectiuni de la nivelul nasului, cu, care se confrunta o mare parte din populatie. De altfel, aceasta operatie nu este doar pentru cei care vor sa aduca imbuntatatiri aspectului fizic, ci si pentru cei care au anumite probleme medicale care implica aceasta operatie, cum ar fi o deviatie de sept.

Procedurile operatiei – obiective si asteptari

Rinoplastia nu are anumiti pasi ce trebuie urmati cu strictete, astfel incat fiecare operatie este unica si personalizata fiecarui pacient in parte in functie de dorintele si asteptarile fiecarei persoane.

In ceea ce priveste intreaga operatie, in primul rand rinoplastia presupune fie anestezie locala cu sedare, fie anestezie generala, in functie de complexitatea operatiei si de ceea ce decide medicul estetician. In orice caz, aceste lucruri vor fi stabilite inca de la bun inceput, in asa fel incat dumneavoastra veti fi la curent cu fiecare procedura in parte.

Sa vedem in continuare cateva informatii cu privire la cele doua tipuri de anestezie.    

  • Anestezia locală cu sedare

Este un tip de anestezie utilizata in general intr-un cadru ambulatoriu, limitata la o anumita zona a corpului. Medicul estetician va injecta in tesuturile nazale un medicament a carui rol este de a amorti durerea, astfel incat nu veti simti absolut nimic, iar operatie va decurce ca pe roate.

  • Anestezie generala

Anestezicul va fi inhalat, sau il veti primi prin intermediul unui tub, care va va adormi pe timpul operatiei. Operatie se poate realiza fie in interiorul nasului, fie printr-o mica taietura externa, numita incizie la baza nasului, intre nari, ulterior urmand ca medicul estetician sa va corecteze imperfectiunile aferente nasului dumneavoastra.

Rezultate

Micile modificari, masurate frecvent milimetric, pot face diferente majore in ceea ce priveste aspectul nasului. Daca apelati la un medic chirurg care are o experienta considerabila, precum medicii esteticieni de la Clinica Pogany, atunci cu siguranta rezultatele vor fi fara doar si poate pe masura asteptarilor, fara a fi necesara o a doua operatie. In cazul in care va fi absolut necesara o a doua operatie, ei bine, atunci va trebui sa asteptati cel putin un an.

Pentru detalii suplimentare accesati site-ul oficial al clinitii Pogany, la sectiunea rinoplastie Bucuresti preturi si oferte. Garantam seriozitatea, calitate si profesionalism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *