Despre serviciile de debitare laser

Atunci cand vrem sa avem proiecte de succes care necesita taieri fine, trebuie sa fim atenti la ce fel de servicii sa alegem pentru a taia cat mai bine metalul si alte materiale de care avem nevoie. In ziua de astazi sunt cateva elemente de care sa tinem cont cand vrem sa alegem serviciile de debitare cu laser.

Pentru ca alegerea ta sa fie cat mai facila am realizat un mic ghid de alegere a serviciilor de debitare laser in care vom prezenta avantajele acestora.

De ce ai nevoie de serviciile de debitare cu laser de la Laser Processing?

Procesul de productie si realizare a diverselor materiale a fost dezvoltat si inovat in ultimii ani pentru ca rata de productie sa fie ridicata. In timp ce formele conventionale functioneaza si acum destul de bine, a fost o nevoie mare de procese mai eficiente, mai sigure, dar si mai rapide prin care sa cresti productivitatea afacerii tale.

Procesul de debitare cu laser este solutia pentru un proces de munca rapid, sigur si precis prin care sa obtii piese finite de calitate ridicata si bine realizate.

Iata mai jos cateva avantaje majore ale procesului de debitare laser oferit de echipa noastra. In primul rand acest proces este unul fara contact intre laser si metalul pe care se lucreaza, iar acest lucru va ajuta foarte mult procesul de taiere. Asta inseamna ca paguba pe care materialul o sufera este minimizata si costurile de reparatie si de mentenanta vor scadea rapid.

Pe langa asta un alt mare avantaj este faptul ca se consuma putin curent si energie electrica atunci cand se debiteaza cu laser. O masina de debitare cu laser consuma in jur de 10kW per ora.

Siguranta este un alt mare avantaj al taierii cu laser si ajuta la obtinerea unor produse foarte performante. Se pot taia cu ajutorul acestui proces mai multe tipuri de materiale precum metal, diamante, plastic, lemn, sticla si altele.

Alege servicii profesionale de prelucrari mecanice pentru procese eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *