Destinații perfecte pentru luna de miere în România

Date:

Destinații perfecte pentru luna de miere în România

Prima vacanță oficială, în calitate de proaspăt căsătoriți, este luna de miere. Una dintre cele mai frumoase etape ale căsniciei, luna de miere în care sunteți doar voi… și restul lumii. Și, deși mulți preferă o destinație de peste hotare atunci când vine vorba despre clipele romantice în doi, noi vă propunem o lună de miere în România, în locuri pline de un farmec aparte.

Valea Prahovei

Da, este un loc unde nu ai cum să te plictisești. Dacă adori distracția, dar nu vrei să mergi la mare, atunci Valea Prahovei te așteaptă. Este o destinație perfectă, indiferent de anotimp, iar frumusețea locurilor te va impresiona. Să nu uităm că aici descoperi farmecul aparte al Castelului Peleș, poți admira Cascada Urlătoarea și multe altele pe care vă invităm să le (re)descoperiți împreună.

Litoral

Deși a fost mult timp blamat, cum că lucrurile sunt dezastruoase, litoralul românesc pare să revină la faima de odinioară. Mulțimea stațiunilor de aici – fiecare cu specificul ei, face imposibil să nu găsești un loc bun de cazare, indiferent dacă vrei pe plajă, la căsuțe, sau la un hotel in Venus, de exemplu. Dar pentru că este vorba despre luna de miere, o locație de lux este alegerea potrivită. Pentru a rămâne în temă, optează pentru un hotel in Venus de 4 stele și vei avea parte de cea mai frumoasă experiență și o lună de miere de neuitat.

Nordul Moldovei

Amândoi aveți nevoie de clipe de relaxare și odihnă după agitația și stresul cu organizarea nunții? Atunci Nordul Moldovei este destinația perfectă pentru voi. Frumusețea și puritatea peisajelor, aerul curat și parfumat, numeroase obiective turistice, ospitalitatea localnicilor și prețurile foarte bune, vor face din luna de miere una dintre cele mai frumoase experiențe, și veți reveni de fiecare dată, cu drag.

Maramureș

Este imposibil să poți cuprinde toată frumusețea și tot farmecul Maramureșului în doar câteva cuvinte. Sunt de ajuns doar trei zile pe care să le petreci aici și să nu mai vrei să te întorci în agitația orașului. Nu degeaba se spune că timpul se scurge altfel aici, și frumusețea locurilor te copleșește la fiecare pas. Nu mai este nevoie să detaliem despre obiectivele turistice, pentru că le cunoaște toată lumea. Dar să le vezi cu ochii tăi… este incomparabil.

Delta Dunării

Din nou, cuvintele sunt de prisos. Ești pur și simplu copleșit, și nu știi cum să reacționezi. Nu, nu este un spațiu chiar atât de rupt de civilizație, cel puțin în zonele de cazare. Sunt multe variante către care puteți opta, dar recomandarea noastră este un hotel plutitor. Este o experiență unică, inegalabilă, ceea ce va face din luna de miere în Deltă cea mai romantică experiență din viața voastră de până acum. În plus, după nopțile romantice, ce poate fi mai frumos decât plimbările prin rezervația naturală, să vedeți pădurea Letea, să descoperiți frumusețea sălbatică a canalelor, să faceți multe fotografii cu fauna și flora locului, care vor părea desprinse din reviste. Evident, nu poți ajunge în Deltă și să nu încerci, măcar pentru câteva ore, să pescuiești în apele ei bogate.

Nu ratați atunci când ajungeți aici și o plimbare prin rezervația de nuferi, iar dacă observați unul galben se spune că norocul vă va însoți întreaga viață!

Cu toate acestea, noi vă recomandăm să alegeți Venus ca destinație de concediu în perioada verii deoarece veți avea parte doar de momente plăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related