Dezastru total la casa lui Ion Iliescu! Protestatarii au făcut ravagii chiar de ziua lui | NEWS20

‘Tu eşti criminalul acestei ţări. Noi îţi dorim la mulţi ani cu executare’, a strigat la portavoce protestatarul Marian Ceauşescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu împlineşte duminică 89 de ani. Social-democraţii i-au transmis fondatorului PSD, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, „<>”.

„Astăzi îl celebrăm pe părintele fondator al Partidului Social Democrat, promotorul valorilor social-democraţiei române moderne şi poate singurul preşedinte cu adevărat echilibrat şi solidar cu dezideratul bunăstării României. La mulţi ani celui pe care Adrian Năstase l-a numit “înţeleptul politicii româneşti”! La mulţi ani, Ion Iliescu!”, i-au transmis, duminică, reprezentanţii PSD fostului preşedinte Ion Iliescu, cu ocazia zilei sale de naştere.

De asemenea, fostul premier al României, Adrian Năstase, consider că cee ace au făcut protestatarii este extrem de periculos. La ziua de naştere a lui Ion Iliescu, de 3 martie, câteva persoane i-au adus acestuia în faţa locuinţei un pat metalic.

„L-a făcut în mod evident să se retragă, să urmărească din locuinţa sa care acum este agresată de tot felul de indivizi cu anumite nemulţumiri sau frustrări – nu vreau să comentez -. Este nedrept ceea ce se întâmplă. Eu cred că este un lucru extrem de periculos, de jenant pentru societatea românească. Dărâmarea statuilor şi distrugerea unor legende până la urmă legate de momentele importante ale acestor ani de istorie politică nu ne ajută să fim mai puternici în relaţia noastră cu UE si în general cu vecinii şi marile puteri sau cu viitorul”, a declarat Adrian Năstase la Antena3.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *